Δημήτρης Σταρόβας: Έχασε 40 κιλά μετά την περιπέτεια της υγείας του – «Από τις πιο σημαντικές και τρομακτικές εμπειρίες»

Με νέο βίντεο στο κανάλι του στο youtube ο Δημήτρης Σταρόβας μιλά για τις πρώτες στιγμές στο νοσοκομείο μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Φανερά αδυνατισμένος, ο γνωστός καλλιτέχνης έχασε σχεδόν 40 κιλά, ενώ προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά του.

«Κοντεύω τα – 40 κιλά. Έχω χάσει 38 μέχρι στιγμής, ελπίζω να φαίνεται» ακούγεται να λέει.

«Σίγουρα από τις πιο σημαντικές και τρομακτικές εμπειρίες της ζωής μου. Δεν είχα κανένα κινητικό πρόβλημα από την πρώτη μέρα, Δόξα τω Θεώ, κουνούσα χέρια – πόδια. Δεν μπορούσα να μιλήσω, ούτε μια λέξη, τουλάχιστον την κίνηση την γλιτώσαμε. Έκανα πρόβες την κιθάρα, ήμουν βέβαιος ότι δεν θα είχα επηρεαστεί», συνεχίζει ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Όταν βγήκα από το νοσοκομείο πήγα στο κέντρο αποκατάστασης για 1,5 μήνα, εκεί ζήτησα να μου φέρει ο Δημήτρης ο φίλος μου μια από τις κιθάρες μου. Παίρνω παιδιά την κιθάρα και αντιλήφθηκα ότι έχασα τον ρυθμό. Δεν μπορούσα να συχωρνήσω τα δυο μου χέρια. Δεν είχα κανέναν έλεγο, απελπισία. Ευτυχώς σε 10 ημέρες η πρόοδος ήταν πολλαπλάσια του λόγου. Τώρα έχω σχεδόν επανέλθει κατά 90%. Ας είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά», επισημαίνει ο Δημήτρης Σταρόβας στο νέο του βίντεο στο youtube.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164