Site icon TLIFE

Δημήτρης Σταρόβας: «Θα μπορούσα να παίρνω και πριν τα χάπια που παίρνω τώρα και να μην είχε συμβεί όλο αυτό»

Στην Κύπρο ταξίδεψε ο Δημήτρης Σταρόβας ο οποίος συμμετείχε στην παράσταση «Άγαμοι Θύται» παίζοντας μουσική με την κιθάρα του.

Πρόκειται για την πρώτη του επιστροφή στη σκηνή μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του και το εγκεφαλικό που υπέστη. Επιστρέφοντας από την Κύπρο οι δημοσιογράφοι υποδέχτηκαν τον γνωστό καλλιτέχνη στο αεροδρόμιο, ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια αλλά και το ενδιαφέρον και την αγάπη που έλαβε από τον κόσμο.

«Δεν το λες και επιστροφή όπως θα μπορούσα. Μου έχει λείψει, είμαι με τις γυναίκες μου εδώ», ήταν τα πρώτα του λόγια επιστρέφοντας στην Ελλάδα.

«Ήταν συγκινητικό. Πιο πολύ για παρέα πήγα. Από τον χειμώνα θα επιστρέψω. Θα κάνουμε παραστάσεις με τους «Άγαμους Θύτες» στην Αθήνα.

«Το μεγαλύτερό μου στήριγμα ήταν η Άννα. Η κόρη μου φοβήθηκε, ανησύχησε. Όλος ο κόσμος φοβήθηκε και ανησύχησε. Είναι πολύ σημαντικό να διαπιστώνεις ότι τόσοι άνθρωποι διαφορετικοί ενδιαφέρονται για εσένα και όχι μόνο φίλοι, όλος ο κόσμος», συμπλήρωσε για την σύντροφό του και το ενδιαφέρον που έλαβε από τον κόσμο.

«Θα κάνω ένα βίντεο με λεπτομέρειες γιατί πιστεύω σαν εμένα είναι πάρα πολύς κόσμος που δεν προσέχει τον εαυτό του, όπως έκανα εγώ. Θα μπορούσα τα χάπια που παίρνω τώρα να τα έπαιρνα και πριν και να μην είχε συμβεί όλο αυτό», πρόσθεσε ο γνωστός καλλιτέχνης, ενώ τόνισε πως μετά την περιπέτειά του έχασε 30 κιλά.

«Για διάστημα ενός μήνα νόμιζα ότι έβλεπα όνειρο», σχολίασε κλείνοντας ο Δημήτρης Σταρόβας. 

Δες το βίντεο:

YouTube video player

© 2024 tlife.gr