Δήμος Βερύκιος για Δημήτρη Κοντομηνά: «Δεν είχε κόλακες, αλλά πίσω αυλή που του κατέστρεφε ό,τι έχτιζε»

Ένα 24ωρο μετά τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά, ο Δήμος Βερύκιος μίλησε ξανά στο Happy Day για τον επιχειρηματία και άλλοτε ισχυρό άντρα του Alpha.

Ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε πως «τα πιο συγκλονιστικά λόγια για τον Δημήτρη Κοντομηνά ακούγονται από εκείνους οι οποίοι συνεργάστηκαν μαζί του, πήραν από τη λάμψη του και κατάλαβαν ότι στη ζωή το επιχειρείν, χωρίς τον ανθρώπινο παράγοντα, δε μπορεί να αναπτυχθεί. Είναι πολύ σημαντικό αυτό στις ημέρες μας».

Ακόμα, ο Δήμος Βερύκιος εξομολογήθηκε πόσο μεγάλη αδυναμία είχε ο Δημήτρης Κοντομηνάς στη μητέρα του αλλά και στην αδερφή του, και πολλές φορές συμβούλευε τον ίδιο να τηλεφωνεί καθημερινά στη δική του μητέρα, γιατί πίστευε είναι ο πιο σπουδαίος άνθρωπος στη ζωή των ανθρώπων.

Κλείνοντας, ο δημοσιογράφος είπε στο Happy Day ότι «ο Δημήτρης Κοντομηνάς όποιον αγαπούσε τον ταλαιπωρούσε. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο και να μην αγιοποιούμε μόνο. Ο Κοντομηνάς όπως έγραψα χθες, είχε και την πίσω αυλή, όχι τους κόλακες. Η πίσω αυλή του έκανε κακό. Του κατέστρεφε ό,τι έχτιζε. Δε μπορούσε όμως χωρίς την πίσω αυλή».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164