Διονύσης Ατζαράκης: «Γλεντάει» τη Ζήνα Κουτσελίνη για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα – «Δεν είχα χάμπουργκερ»

Με νέο βίντεο στο youtube ο Διονύσης Ατζαράκης τρολάρει τη Ζήνα Κουτσελίνη μετά τις έντονες αντιδράσεις για τις ατάκες της δημοσιογράφου στο θέμα ενδοοικογενειακής βίας του Απόστολου Λύτρα.

Ο γνωστός κωμικός κάνοντας αναπαράσταση – πάντα με τον δικό του μοναδικό τρόπο – τη Ζήνα Κουτσελίνη, εστιάζει στην καριέρα και στους κόπους του γνωστού ποινικολόγου ο οποίος παραμένει κρατούμενος. Στο βίντεο συμμετέχει και ο Θωμάς Ζάμπρας.

«Του έχει χαλάσει η μέρα του ανθρώπου. Τι άλλο θέλετε να κάνει δηλαδή; Δεν ξέρω αν ανέφερα και αυτή τη φάση με την καριέρα του. Μία καριέρα που ήταν στο ζενίθ της πλήττεται, αυτή είναι η γνώμη μου και δεν αλλάζει», αναφέρει ο Διονύσης Ατζαράκης.

Ενώ μετά την «απολογία» της δημοσιογράφου στους τηλεθεατές, ο γνωστός κωμικός αναφέρει ως απόσπασμα από την εκπομπή της επομένης ημέρας: «Όσοι με είδατε χθες θα θεωρήσατε ότι μικρός είχα λεφτά να φάω χάμπουργκερ. Ε λοιπόν δεν είχα, ούτε χάμπουργκερ, ούτε hot dog, ούτε σουβλάκι, τυρόπιτα, κουλούρι», αναφέρει ο Διονύσης Ατζαράκης τρολάροντας  τη Ζήνα Κουτσελίνη. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164