Διονύσης Τσακνής για Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Συμφιλιώθηκα με την ιδέα ότι έφυγε αλλά είναι εδώ»

Ο Διονύσης Τσακνής βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης στο «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής συγκίνησε μιλώντας στην βραδινή εκπομπή για την απώλεια του σπουδαίου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

«Ο Λαυρέντης λείπει από τον καθένα και θα σου πω κάτι, Νίκο μου. Όταν έφυγε ο Λαυρέντης, υπήρχε αναφορά στο όνομα του και έπρεπε να απαντήσω, έβλεπα τον εαυτό μου μετά στην τηλεόραση σκυθρωπό. Πολύ σκυθρωπό. Ίσως ήταν ο θυμός που έφυγε, αυτά τα στάδια του πένθους όπως η άρνηση και όλα αυτά» εξομολογείται ο Διονύσης Τσακνής.

«Τώρα, όταν μιλάω για εκείνον, έχω την αίσθηση ότι το πρόσωπο μου μπορεί και να φωτίζεται κιόλας. Διότι συμφιλιώθηκα με την ιδέα ότι «έφυγε» και δεν θα του τηλεφωνήσω, δεν θα κάνουμε μια συναυλία μαζί, αλλά είναι εδώ. Αυτό που έγινε στο θέατρο του Λυκαβηττού ήταν ένα πράγμα το οποίο, δεν ήταν απλά συγκινητικό, ήταν μια διαρκής υπενθύμιση πόσο παρών είναι.

Μιλάμε για παλιότερους και καμιά φορά δίνουμε στα πράγματα μια μυθική διάσταση, επειδή όμως είναι τωρινό το πράγμα του Λαυρέντη, ίσως δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο κλασικός θα μείνει ο Λαυρέντης. Πόσο διαχρονικός θα μείνει. Η σχέση μας ήταν και είναι οικογένεια. Τα είπε και η κόρη του πριν από λίγο» συμπλήρωσε ο Διονύσης Τσακνής.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164