Site icon TLIFE

Διονύσης Τσακνής: Τα τρυφερά λόγια της συζύγου του, Άννας Μονογιού on air – «Είναι ένας υπέροχος σύντροφος»

Τον Διονύση Τσακνή υποδέχτηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης 20/6 στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σύζυγό του, Άννα Μονογιού, ενώ στη συνέχεια, η ηθοποιός βγήκε σε ζωντανή σύνδεση μέσα Skype και αναφέρθηκε στην σχέση τους.

«Ο Διονύσης είναι μεγαλείο. Όταν τον πρωτογνώρισα διαπίστωσα ότι με αυτόν τον άνθρωπο εγώ θα είμαι χαρούμενη, ήξερα ότι δεν θα πλήξω ποτέ μαζί του. Τα νεύρα του Διονύση κρατάνε πέντε λεπτά. Του έχω μεγάλη εκτίμηση, η σχέση μας σχέση που είναι μοναδική. Είναι ένας υπέροχος σύντροφος. Τον παρατηρώ πως είναι με τους τρίτους, τους φίλους του, τους συναδέλφους του και είναι ένα υπέροχος άνθρωπος», είπε αρχικά η Άννα Μονογιού. 

Και συνέχισε: «Δεν ξέρει τι θα πει ανταγωνισμός. Έχει φίλους από τα μαθητικά του χρόνια, έχει κολλητούς φίλους από τα φοιτητικά του χρόνια, όπου εκεί γίνονται πάλι φοιτητές. Είναι παρών σε όλα και στα πάντα». 

«Ξυπνάει το πρωί και πηγαίνει στο γραφείο που είναι στο σπίτι μέσα και ξεκινάει την μελέτη. Έχει πάντα τον χρόνο, να συζητήσει, να βγει έξω, να μιλήσει με τα παιδιά του, να δει τι προβλήματα έχουν προκύψει ή να ακούσει τα νέα τους. Δεν μου τραγουδάει ποτέ. Αν το κάνει, υπονομεύει τα τραγούδια, αλλάζει τους στίχους που δεν μπορώ να πω δημόσια», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Το αρνητικό του είναι ότι είναι Ολυμπιακός. Όταν παίζει η ομάδα μαζευόμαστε στο σπίτι όχι για να δούμε τον αγώνα αλλά τις αντιδράσεις του Διονύση», παραδέχτηκε κλείνοντας η Άννα Μονογιού.

Από την πλευρά του ο Διονύσης Τσακνής είπε:  «Η σχέση μας πατάει γερά χάρη στην Άννα. Η Άννα είναι ένα πλάσμα που μπήκε στη ζωή μου και την άλλαξε διότι αναγκάστηκα να παρακολουθήσω τον τρόπο που αγαπάει, έφερε χαρά και έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Δεν γνωρίζει από ανταγωνισμό, είναι πεδίο ελευθερίας, σού δίνει χώρο. Η Άννα μπήκε στη ζωή μου πριν από 12 χρόνια.

Έχουμε βρεθεί σε αρκετές δουλειές. Έχει ένα απίστευτο ένστικτο και κάποιες παρατηρήσεις που κάνει θα μπορούσε να τις κάνει μουσικός. Έχει ένα αυτί που δεν είναι εξειδικευμένο».

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε άλλους καλλιτέχνες, στο δικό μας σπίτι υπάρχει αρμονία. Δεν είμαστε αερικά. Είμαστε δύο σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι. Ηθοποιός σημαίνει φως, νερό, τηλέφωνο, ενοίκιο. Αυτό είναι ο καλλιτέχνης», κατέληξε ο Διονύσης Τσακνής.

© 2024 tlife.gr