Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Ξεσπούν οι γονείς της στην Τατιάνα Στεφανίδου – «Θέλουμε δικαίωση για να ησυχάσει η μνήμη της»

Ξεσπούν οι γονείς της 11χρονης που δολοφονήθηκε από τον θείο της στον Πύργο Ηλείας. Μιλώντας αποκλειστικά στο T-live και στη δημοσιογράφο Βικτωρία Δαρράτου δε μπορούν να πιστέψουν πώς έχασαν τόσο άδικα το αγγελούδι τους από τα χέρια του κουμπάρου τους. Εκείνο το βράδυ το παιδί βγήκε μια βόλτα στο χωριό και δεν γύρισε…

«Της έχω πει να κάθεται μέχρι τις 10 και μισή. Θα βρει πάντα τηλέφωνο αν περάσει η ώρα να με ενημερώσει ότι θα αργήσει. Γι’ αυτό άρχισα να την ψάχνω μόνη μου όταν κατάλαβα ότι πέρασε η ώρα άρχισα να ψάχνω το παιδί μου. Πάω μέχρι τον πεθερό μου φωνάζω τίποτα. Έρχεται ο άντρας μου 11:10 λέω Χρήστο ψάχνω τη Βασούλα δεν είναι πουθενά» υποστηρίζει η μητέρα της στον Alpha.

Λίγες ώρες νωρίτερα η μικρή είχε ενημερώσει τη μητέρα της πως θα βγει μια βόλτα…

«Μπαίνω μέσα στο σπίτι δεν είδα που πήγε το κοριτσάκι μου. Η ξαδέρφη μου την είδε στη στάση προς το φαρμακείο. Πάει στο φούρνο κάθεται εκεί οι κάμερες που είδαμε την εντοπίζουν μέχρι τις 9:30 ώρα ήταν τα κουνάδια μου μεγάλα παιδιά. Την βλέπουνε να φεύγει» είπε, επίσης, η τραγική μητέρα.

Μετά από κάποιες ώρες οι αστυνομικοί, μαζεύοντας βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας πηγαίνουν στους γονείς του άτυχου κοριτσιού. Ο δράστης εμφανίζεται την επόμενη ημέρα τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας και φαίνεται αρκετά ψυχρός, σύμφωνα με τη μητέρα.

«Έρχεται ο ξάδερφος μου, ο δράστης, η παιδική μου φίλη και η νύφη τους. Η παιδική μου φίλη με ρωτούσε οι άλλοι κλαίγανε αυτός ατάραχος δεν με ρώτησε τίποτα, δεν μου είπε τίποτα για το παιδί» είπε η μητέρα.

Από την πλευρά του ο πατέρας υποστήριξε: « Αυτός ο άνθρωπος με αυτό που έκανε να έρθει με τη γυναίκα του στο σπίτι να σηκωθεί να πάει στη δουλειά δεν είναι άνθρωπος. Γιατί γιατί;

Πριν φύγει η 11χρονη από το σπίτι της για να πάει στον παππού της έπλυνε το αυτοκίνητο του θείου της, του ανθρώπου που λίγες ώρες μετά της αφαίρεσε τη ζωή. Οι γονείς δεν μπορούν να πιστέψουν όσα έχουν συμβεί στο αγγελούδι τους από το χέρι δικού τους ανθρώπου.

«Θέλουμε δικαίωση για να ησυχάσει η μνήμη του κοριτσιού μου» σημείωσε η μητέρα.

Δες όλα όσα είπαν ζωντανά οι γονείς της 11χρονης στην Τατιάνα Στεφανίδου:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164