Site icon TLIFE

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: «Δεν υπάρχει δικαίωση στον θάνατο», λέει η σύζυγός του μετά την αθώωση των δύο κατηγορουμένων

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ μίλησε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6»  μετά την αθώωση των 2 κατηγορουμένων λόγω  αμφιβολιών για την υπόθεση δολοφονίας του συζύγου της, Γιώργου Καραϊβάζ.

«Το πώς η δικαιοσύνη έφτασε σε αυτό που έφτασε είναι θέμα των δικαστών», ανέφερε αρχικά η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ.

«Δεν αιφνιδιάστηκα, είναι πολύ δύσκολο από έναν απλό πολίτη να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Τις πρώτες ημέρες της δίκης εμφανίστηκαν άνθρωποι οι οποίοι – με μεγάλη αξιοπρέπεια – είπαν τα πράγματα όπως τα έζησαν.

Ήταν ένας μάρτυρας από τους κηπουρούς, ένα νεαρό παιδί από τον Δήμο Αλίμου, οι οποίοι είπαν τα πράγματα όπως εκείνοι είδαν και έκριναν. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο να τον βάζεις σε μια τόσο δύσκολη δίκη όταν δεν είναι ενταγμένος και ορκισμένος δικαστής» πρόσθεσε για την εξέλιξη τις δίκης και όσους κατέθεσαν. 

«Με αυτό που είχαμε ζήσει όλοι στην δίκη ήταν μη αναμενόμενο το αποτέλεσμα», πρόσθεσε η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ για την αθώωση των δύο κατηγορουμένων. 

«Δεν υπάρχει δικαίωση στον θάνατο. Αν η ελληνική δικαιοσύνη συνεχίσει είμαι ηθικά υποχρεωμένη να ακολουθήσω…» κατέληξε η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ.

© 2024 tlife.gr