Στο T-live

Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Τα ακίνητα – «φιλέτα» σε νησιά του Αιγαίου και οι φιλίες με ισχυρούς εργολάβους

Ακίνητα  – φιλέτα σε νησιά του Αιγαίου και αλλού, πισίνες στη Μύκονο και την Ίο, δραστηριότητες και στο real estate, συνεργασίες με δήμους για τη χάραξη αιγιαλών, φιλίες και κουμπαριές με ισχυρούς εργολάβους.

Ο 54χρονος τοπογράφος, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Νέο Ψυχικό το πρωί της Τρίτης 2 Ιουλίου, φαίνεται πως είχε εκμεταλλευτεί στο έπακρο την άριστη γνώση της δουλειάς του, αλλά και τις διασυνδέσεις του. Ο 54χρονος, μαζί με συμφοιτητή του από το Πολυτεχνείο, είχαν ιδρύσει από το 2016 μια εταιρεία στο Νέο Ψυχικό, έξω από την οποία βρήκε τραγικό θάνατο.

Οι δύο συνέταιροι φέρονται να έχουν αγοράσει αρκετά κομμάτια γης στις Κυκλάδες περιμένοντας τις ευκαιρίες για να τα εκμεταλλευτούν.

Στον Άγιο Στέφανο της Μυκόνου είχαν αποκτήσει εξ αδιαιρέτου ένα οικόπεδο 5 στρεμμάτων, πολύ κοντά στη θάλασσα και δίπλα σε πολλές ακριβές βίλες. Εκεί οι δυο συνέταιροι, σύμφωνα με την οικοδομική άδεια, κατασκευάζουν  κατοικία περίπου 200 τετραγωνικών μέτρων και πισίνα.

Το 2022 οι δυο συνέταιροι αγόρασαν από κοινού ένα οικόπεδο ενός στρέμματος, έναντι 170.000 ευρώ, δίπλα στη θάλασσα, στον Αζόλιμνο της Σύρου.

Στην Ίο ο 54χρονος απέκτησε, πάλι μαζί με τον συνέταιρό του, ακίνητο στην «Στρουμπουλή». Το 2012 υπάρχει απόφαση η οποία οριοθετεί ένα ρέμα πλησίον των οικοπέδων των δύο στρεμμάτων, με το τοπογραφικό της διάγραμμα να έχει γίνει από τον ίδιο τον 54χρονο τοπογράφο.

Στο Μαγγανάρι της Ίου το 2012 οι δυο συνέταιροι είχαν πάρει έγκριση από την Εφορεία Αρχαιοτήτων προκειμένου να χτίσουν πέτρινη διώροφη κατοικία περίπου 400 τετραγωνικών με υπόγειο και πισίνα.

Στο Μαρούσι το θύμα εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης δυο οικοπέδων. Το ένα από αυτά τα δύο οικόπεδα σήμερα πωλείται από μεγάλη μεσιτική εταιρεία έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Δες περισσότερα στο βίντεο του T-live:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164