Site icon TLIFE

Δομινίκη Παπαδοπούλου για Σπαρτιάτες: «Με αποκαλούν ιερόδουλη – Δε γνώριζα ότι πίσω από το κόμμα κρυβόταν ο Κασιδιάρης»

Η Δομινίκη Παπαδοπούλου, το μοντέλο και γνωστή από εμφανίσεις της σε τηλεοπτικές εκπομπές, η οποία τελικά αποπέμφθηκε από τους «Σπαρτιάτες», μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και στο Πρωινό.

«Εγώ γνώριζα ένα άτομο που ασχολιόταν με τα πολιτικά, το οποίο ήξερε τις ανησυχίες μου σχετικά με το χώρο και το μέλλον της Ελλάδας. Αυτός μου πρότεινε να κατέβω υποψήφια βουλευτής, γνωρίζοντας το κόμμα των Σπαρτιατών. Εγώ δεν το γνώριζα. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα και είπα ότι θα ήταν πολύ ωραίο γιατί θα είχα βήμα να εκφράσω τις δικές μου απόψεις και ουσιαστικά να εκπροσωπήσω τον φτωχό λαουτζίκο. Γνώριζα τις απόψεις του κόμματος όσον αφορά στα σοβαρά ζητήματα, όπως το μεταναστευτικό και η φτώχεια» ανέφερε αρχικά η Δομινίκη Παπαδοπούλου στον ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια η Δομινίκη Παπαδοπούλου διευκρίνισε: «Δεν γνώριζα ότι πίσω από το κόμμα κρύβεται ουσιαστικά ο κ. Κασιδιάρης, όπως δεν γνώριζα και πολλούς ανθρώπους από το κόμμα» και πρόσθεσε αναφορικά με την αποπομπή της μετά την ανακοίνωση του προέδρου του κόμματος. «Αυτή η ανακοίνωση είναι εδώ και μία εβδομάδα που την έχει κάνει, δεν βγήκε μετά τις εκλογές.

Όταν άρχισα να διαφημίζω την υποψηφιότητά μου, υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις, λέγοντας ότι αν κατέβω στις εκλογές δεν θα στηρίξουν το κόμμα. Το 99% ήταν θετικά σχόλια. Το 0,01% των μηνυμάτων που δέχτηκα με απειλούσαν ότι αν με βρουν στον δρόμο θα με κάνουν πρόβατο από το ξύλο, με αποκαλούν ιερόδουλη για να το πω ευγενικά, ότι είμαι η ντροπή του εθνικισμού που για εμένα αυτά τα πράγματα είναι ανύκουστα».

Δες περισσότερα στο σχετικό απόσπασμα από τον ΑΝΤ1 παρακάτω:

© 2024 tlife.gr