Site icon TLIFE

Δώρα Γκουντούρα: Οι πρώτες δηλώσεις του συντρόφου της, Χάρη Γιακουμάτου για τον αποκλεισμό της – «Δεν τηρήθηκαν οι κανόνες»

Έντονα έχει συζητηθεί τις τελευταίες ώρες ο αποκλεισμός της Δώρας Γκουντούρα στην ξιφασκία, χάρη σε μεροληπτικές αποφάσεις της διαιτησίας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 30/7 ο σύντροφός της, Χάρης Γιακουμάτος που μέχρι σήμερα κανείς δεν γνώριζε πως είναι μαζί, μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool με ζωντανή σύνδεση μέσω skype, ο οποίος θεώρησε το αποτέλεσμα τεράστια αδικία εκ μέρους των Γάλλων, που ήθελαν να στηρίξουν την δική τους αθλήτρια.

«Όλο το στάδιο έβραζε από Γάλλους, προσπαθούσαν να υποστηρίξουν την παίκτριά τους, το οποίο προφανώς είναι θεμιτό. Αλλά μετά από ένα σημείο περάσαμε σε ποδοσφαιρικές καταστάσεις, να γιουχάρουν, να φωνάζουν, να ουρλιάζουν, να μην αφήνουν να γίνει το παιχνίδι. Υπήρχε μεγάλη πίεση. Σίγουρα δεν τηρήθηκαν οι κανόνες ευπρέπειας, είδαμε έναν διαιτητή σε πανικό -για ποιο λόγο δεν μπορώ να ξέρω», δήλωσε αρχικά ο Χάρης Γιακουμάτος για τον αποκλεισμό της Δώρας Γκουντούρα.

«Για μένα το μετάλλιο της Δώρας είναι όλα αυτά που είπε μετά. Αυτά είναι τα χρυσά μετάλλια, εκεί φαίνεται το μέταλλο ενός ανθρώπου. Η Δώρα τα τελευταία χρόνια είναι στην πεντάδα των καλύτερων αθλητών του κόσμου και έπρεπε να φτάσει σε αυτή τη στιγμή για να τη μάθει ο κόσμος», τόνισε ο Χάρης Γιακουμάτος και επιβεβαίωσε πως οι χορηγοί της Δώρας Γκουντούρα θα την ανταμείψουν σαν να πήρε το χρυσό μετάλλιο.

Να θυμίσουμε πως ο Χάρης Γιακουμάτος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor ενώ στη συνέχεια συνεργάστηκε τηλεοπτικά με τη Ναταλία Γερμανού.

© 2024 tlife.gr