Δύο στις 10: Με κλάματα το φινάλε της εκπομπής – Αποχώρηση – «βόμβα» από το δίδυμο Κρονάκη – Γιαγτζόγλου

Αυλαία έριξε το μεσημέρι της Κυριακής η εκπομπή της ΕΡΤ «Δύο στις 10» και το κλίμα στο πλατό ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό. Η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου, με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησαν όλους τους συνεργάτες τους ενώ ο δημοσιογράφος αποκάλυψε on air ότι αποχωρεί οριστικά από την εκπομπή την επόμενη σεζόν.

«Μια μεγάλη ευγνωμοσύνη νιώθω, ήταν ένα μεγάλο δώρο. Να σου ευχηθώ… Δεν θα είμαι εγώ του χρόνου…», είπε ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου συγκινημένος κι έπεσε στην αγκαλιά της Ζωής Κρονάκη.

Ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου είπε στη συνέχεια: «Η ΕΡΤ με έκανε να αγαπήσω την τηλεόραση, κάτι που δεν είχα νιώσει τα προηγούμενα χρόνια. Απλώς, πήρα μια απόφαση, θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο, θα δούμε… Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, για την ώρα θα πάω σπίτι μου».

 

«Είναι μια απόφαση του Δημήτρη, έχουμε μοιραστεί πολλές στιγμές μαζί. Ήταν και για μένα δώρο αυτή η συνύπαρξη κι εγώ απέκτησα έναν φίλο μέσα από αυτή την εκπομπή. Είναι κάτι που ο Δημήτρης επιθυμεί να κάνει, να ευχηθώ τα καλύτερα στο μέλλον του Δημήτρη» απάντησε από τη πλευρά της η Ζωή Κρονάκη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164