Έφη Μπάντη – Εβελίνα Πετρουγάκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή τους από το GNTM

Μεγάλες ανατροπές είχε το επεισόδιο του GNTM που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 17/10 στο Star.

Όλα ξεκίνησαν με την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση της Εβελίνας Πετρουγάκη, η οποία ξάφνιασε τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες με την απόφασή της να εγκαταλείψει το σόου μοντέλων.

Στη συνέχεια ακολούθησε και δεύτερη οικειοθελή αποχώρηση, αυτή της Έφης Μπάντη, η οποία ανακοίνωσε ότι θα φύγει για προσωπικούς λόγους, δίχως να περιμένει την ετυμηγορία του της κριτικής επιτροπής. Όπως ήταν φυσικό, αυτή η εξέλιξη άφησε εμβρόντητους τους κριτές και τις συμπαίκτριές της.

Το πρωί της Τρίτης 18/10 οι δύο διαγωνιζόμενες που αποφάσισαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς, μίλησαν στην εκπομπή Breakfast@Star, εξηγώντας τους λόγους που τις οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Η Εβελίνα όπως είπε, έχει ταλαιπωρηθεί πολύ λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει στα γόνατά της και αποφάσισε να αποχωρήσει γιατί δεν μπορούσε να το διαχειριστεί.

«Είναι ένα χρόνιο πρόβλημα, το έχω σχεδόν από πάντα. Με δυσκόλεψε περισσότερο όμως στο σπίτι, ήταν σε έξαρση. Δεν περίμενα ότι θα είναι έντονο και θα με οδηγήσει στην αποχώρηση. Ήταν μια απόφαση δύσκολη γιατί ήταν η αρχή και ένιωθα ότι πηγαίνω καλά. Όταν όμως ξεκίνησαν να χρειάζομαι περισσότερα φάρμακα, επέλεξα να διαλέξω», εξήγησε η Εβελίνα Πετρουγάκη.

Από την άλλη η Έφη, μητέρα τριών παιδιών, δυσκολευόταν καθημερινά που δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την οικογένειά της και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Η απόφασή της στεναχώρησε ιδιαίτερα τις συμπαίκτριές της που δε σταμάτησαν να κλαίνε, αλλά και τους κριτές.

Δες όλα όσα υποστήριξαν στην Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου:

Ετικέτες

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164