Site icon TLIFE

Έξαλλη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Είπε τάπα την Μαρίνα Σάττι; Γνωρίζουμε το ύψος της κοπέλας;»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και αναφέρθηκε στους Αλευρά και Καλούτα και τις αντιδράσεις μετά την παρουσίαση της Eurovision, ενώ παράλληλα ξέσπασε και για το σχόλιο της Εύης Δρούτσα ότι η Μαρίνα Σάττι είναι… τάπα.

«Ο Ζέρομ Καλούτα έχει χιούμορ πολύ. Είναι δύο άνθρωποι με ταλέντο και χιούμορ. Δεν μου αρέσει που έχουν “φάει” τόσο ξύλο αυτά τα παιδιά, αν βάζαμε όλη αυτή την ενέργεια που βάζουμε στην κριτική δύο παιδιών που αναλαμβάνουν ένα υπερδύσκολο έργο στα πολύ σοβαρά πράγματα που συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα, θα ήταν ένας πολύ ωραίος τόπος. Δυστυχώς επιλέγουμε να βάζουμε ένταση πολλή σε πράγματα, τα οποία δεν τους αξίζει, δεν είναι εύκολο δύο άνθρωποι που δεν το έχουν ξανακάνει να μπουν σε αυτή τη διαδικασία» σχολίασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Αλήθεια είπε “τάπα” την Μαρίνα Σάττι; Λυπάμαι. Λυπάμαι πολύ. Γνωρίζουμε το ύψος της κοπέλας; Από πότε είναι εντάξει να χαρακτηρίζουμε τα εξωτερικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου; Αν είναι δυνατόν, γίνομαι έξαλλη αυτή τη στιγμή με αυτά που ακούω» τόνισε η ηθοποιός.

 

© 2024 tlife.gr