Site icon TLIFE

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Αρραβωνιάστηκε μετά από εννέα μήνες σχέσης – «Οι γονείς μου έκλαιγαν»

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου με ανάρτησή της στο instagram αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα για την προσωπική της ζωή και τον αρραβώνα της με τον σύντροφό της, Γιώργο.

Οι δύο οικογένεια πέρασαν μια όμορφη βραδιά με το ερωτευμένο ζευγάρι να φορά τη βέρα του αρραβώνα προκαλώντας συγκίνηση και χαρά σε όλους.

«Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους ήσασταν παρόντες(έστω και με τη σκέψη!) στην πιο μαγική και όμορφη μέρα της ζωής μας και την κάνατε ακόμα πιο λαμπερή και αξέχαστη! Ευχαριστούμε την οικογένεια και τους φίλους που πια είναι οικογένεια! Σας αγαπάμε», έγραψε στο instagram η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Η πρώην παίκτρια του «Power of Love» μίλησε στη «Super Κατερίνα» για τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, δίπλα στον σύντροφό της, Γιώργο.

«Είμαστε εννέα μήνες μαζί, ταιριάξαμε και αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για γάμο, είναι όμως στα σχέδιά μας. Οι γονείς μου έκλαιγαν κατά τη διάρκεια του αρραβώνα, συγκινήθηκαν», ανέφερε η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

«Είναι τρομεροί άνθρωποι και τα πεθερικά μου. Όλα ξεκινάνε από την οικογένεια, αν είναι καλή, τότε είναι και το παιδί καλό», πρόσθεσε η Έλενα Πολυχρονοπούλου στην πρωινή εκπομπή του Alpha. 

Δες το βίντεο:

© 2024 tlife.gr