Site icon TLIFE

Έλενα Τοπαλίδου: Απαντά πρώτη φορά για το unfollow του Νίκου Κουρή και τις φήμες χωρισμού

Την πρώτη αντίδραση της Έλενας Τοπαλίδου εξασφάλισε η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και ο δημοσιογράφος Σαράντης Μαριεττής, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη για την κρίση στον γάμο της με τον Νίκο Κουρή. 

Η Έλενα Τοπαλίδου, κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, ρωτήθηκε για το unfollow από τον σύζυγό της Νίκο Κουρή αλλά και τις φήμες που τους θέλουν να έχουν πάρει διαζύγιο λίγους μήνες μετά τον γάμο τους.

«Ψάξτε να μου βρείτε την πιο ωραία ελληνική λέξη για τα unfollow και τότε θα σας απαντήσω. Θα μου βρείτε την πιο ωραία ελληνική λέξη για το unfollow και τότε θα απαντήσω. Γεια σας, να είστε καλά. Τίποτα δε σκοτώνει τον έρωτα. Αντίο σας… Φτάνει τώρα, είναι πολύ ωραία όλα αυτά. Άντε» αρκέστηκε να πει η Έλενα Τοπαλίδου, αποφεύγοντας να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Να θυμίσουμε ότι πρώτο το TLIFE αποκάλυψε ότι ο Νίκος Κουρής έχει κάνει unfollow την Έλενα Τοπαλίδου από το Instagram ενώ έχει διαγράψει και τις φωτογραφίες από τον γάμο τους. Επίσης, τα δημοσιεύματα θέλουν το επί 19 χρόνια ζευγάρι να είναι σε διάσταση εδώ και πέντε μήνες.

© 2024 tlife.gr