Έλενα Τσαγκρινού – DJ Stephan: Τα πρώτα λόγια μέσα από το μαιευτήριο! «Είναι το κάτι άλλο αυτό που συμβαίνει»

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Έλενα Τσαγκρινού, όπως ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή 9 Αυγούστου η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Στο πλευρό της διαρκώς ο σύντροφός της, DJ Stephan ο οποίος ήταν παρών στην αίθουσα του τοκετού, ενώ αργότερα μίλησε στην εκπομπή, Summer’s Cool για τα πρώτα του συναισθήματα ως πατέρας. 

«Η Έλενα είναι πολύ καλά, είναι εδώ πέρα και θηλάζει το μωράκι. Γεννήσαμε φυσιολογικά, ήταν πολύ δυνατή στη γέννα η Έλενα και έζησα μια απίστευτη εμπειρία που ήμουν μέσα στον τοκετό. Μου είχαν πει να καθίσω προς τα αριστερά σε περίπτωση που θα λιποθυμήσω, δεν λιποθύμησα, όλα καλά πήγανε», είπε ο σύντροφος της Έλενας Τσαγκρινού.

«Οι γυναίκες είστε πολύ δυνατές. Ένας άνδρας μπορεί να το καταλάβει μόνο αν είναι μέσα στη γέννα», πρόσθεσε, ενώ αποκάλυψε πως ο γιος του γεννήθηκε, 2 κιλά και 800 γραμμάρια.

Στο κλείσιμο της τηλεφωνικής επικοινωνίας η Έλενα Τσαγκρινού έστειλε μήνυμα on air: «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Τι να πιστέψω… είναι το κάτι άλλο αυτό που μου συμβαίνει», είπε η τραγουδίστρια για τις πρώτες ώρες αγκαλιά με τον γιο της. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164