Έλενα Τσαγκρινού: «”Έσπασαν” τα νερά όταν πήγα για περπάτημα 36 εβδομάδων – Δεν το πίστευα όταν κράταγα το μωρό μου»

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της έκανε η Έλενα Τσαγκρινού το πρωί της Τετάρτης 18/9 στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day».

«Γέννησα αρχές Αυγούστου. Περπάτησα πολύ και έσπασαν τα νερά, ήμουν 36 εβδομάδων. Δε το πίστευα. Ο γιατρός μου είχε πει να μην περπατήσω γιατί μπορεί να είχα αποκόλληση. Φαινόταν ότι μπορεί να έβγαινε πρόωρο το μωράκι μου στις 34 εβδομάδες. Kαι κρατήθηκα και στο περπάτημα και σε όλα. Στις 36 εβδομάδες είχα σκάσει πια. Είχα κουραστεί και ήταν κάπως σαν να το προκάλεσα» ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Γέννησα φυσιολογικά. Το ήθελα. Ήταν μαγική η εμπειρία του φυσιολογικού τοκετού. Έκανα εμετούς με τις επισκληριδίους που ήταν απανωτές. Ήμουν μια ολόκληρη μέρα στο περίμενε για να έρθει το μωράκι. Ήρθε το μεσημέρι της επόμενης μέρας από τη μέρα που σπάσανε τα νερά. Ήμουν σε παραζάλη, δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε, κι ενώ πριν δε φοβόμουν, όταν έφτασε η στιγμή φοβήθηκα.

Ο Κώστας ήταν μέσα στον τοκετό. Του κόπηκαν τα πόδια. Έκλαιγε…Ήρθε το θείο δώρο. Όταν τον κράτησα πρώτη στιγμή στην αγκαλιά μου, δε το πίστευα… Ο Κώστας με βοηθά πάρα πολύ… » είπε σε άλλο σημείο η Έλενα Τσαγκρινού.

«Έχουμε αποφασίσει το όνομα που θα δώσουμε στον γιο μας. Θα τον ονομάσουμε Ηρακλή. Δεν είναι το όνομα κανενός από την οικογένειά μας, αλλά μας άρεσε… » κατέληξε.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164