Η Ελένη Φουρέιρα μετά την επιτυχία της με το «Fuego» στην Eurovision «φρέναρε» την καριέρα της στο εξωτερικό εξαιτίας του κορονοϊού.
Με αφορμή τη νέα συνέντευξη της pop star στο podcast«Daily Κους Κους» και στον Παναγιώτη Σίμο, ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όλο το παρασκήνιο για την πρόταση που είχε δεχτεί η Ελένη Φουρέιρα να συμμετάσχει ξανά στην Eurovision αλλά για χάρη της Ισπανίας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Είχε δεχτεί πρόταση από το κρατικό κανάλι της Ισπανίας για να εκπροσωπήσει την Ισπανία στην Eurovision, τότε με το Fuego είχε κάνει τεράστια επιτυχία εκεί. Ο Αλμπέρτο Μποτία είναι ισπανικής καταγωγής, ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι το οποίο έπαιζε σε όλα τα περιοδικά της Ισπανίας», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.
«Εκεί συμβαίνει το παράδοξο, ρώτησαν αν η Ελένη Φουρέιρα θα ξαναπήγαινε στην Eurovision και μου είπαν τότε αν θα ξαναπάει η Ελένη Φουρίερα στην Eurovision θα ήταν σε ένα μεγάλο στάδιο, κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να γίνει την εποχή του κορονοϊού. Ήταν εξαιρετικά άτυχη σε αυτό γιατί τότε ήταν στο απόλυτο πικ και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την μεγάλη επιτυχία που είχε το “Fuego”», ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος για την Ελένη Φουρέιρα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ