Ελένη Φουρέιρα: «Ο γιος μου έχει αποφασίσει να με φτάνει στα όρια» – Η εξομολόγηση για τον 1,5 έτους Ερμή

Ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ελένη Φουρέιρα στον Τάσο Ριζόπουλο προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 3/7 στην εκπομπή Super Κατερίνα

Στο βίντεο αυτό βλέπουμε την Ελένη Φουρέιρα να αναφέρεται στη συμμετοχή της στη Eurovision, αλλά και στην καθημερινότητα με τον γιο της, Ερμή.

«Η Εurovision είναι κάτι πολύ αγχωτικό για τα παιδιά που διαγωνίζονται. Οι καλλιτέχνες δεν είμαστε φτιαγμένοι για να διαγωνιζόμαστε, αλλά για να κάνουμε κάτι από την ψυχή μας. Όταν μπαίνει μέσα μας αυτό το άγχος, είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολο… Δε ξέρω αν έχω κάτι καλύτερο να δώσω για να ξαναπάω στη Eurovision, αλλά ποτέ δε λέω ποτέ…» είπε η Ελένη Φουρέιρα.

«Ήρεμη στην καθημερινότητα με ένα παιδί 16 μηνών δεν είμαι. Ο Ερμής με τρέχει, δε κοιμάμαι. Έχει αποφασίσει νομίζω να με φτάνει στα όρια. Αλλά, μαθαίνω και μεγαλώνω μαζί του. Ζω μαζί του τα πιο ωραία, έντονα και αληθινά συναισθήματα. Είναι ένα παιδί που έχει πολλή ενέργεια, έχει φοβερή αντίληψη, το βράδυ μας γλεντάει με τον μπαμπά του, αλλά χαίρομαι που έχει ένα παιδί με ενέργεια που θέλει να ανακαλύψει τον κόσμο» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164