Site icon TLIFE

Ελένη Καργιολάκη: Τι λένε ο σύζυγος και γείτονες της στο T-live – «Τα δάχτυλά της ήταν δαγκωμένα»

Έφυγε από τη ζωή η ξεχωριστή περσόνα που γνωρίσαμε στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», Ελένη Καργιολάκη. Όπως έγινε γνωστό από τη Super Κατερίνα, ήταν νεκρή για 4 ημέρες στο κρεβάτι της και την εντόπισε ο αδελφός του συζύγου της.

Γείτονες της Ελένης Καργιολάκη μίλησαν στο T-live και στην Ειρήνη Πεϊβάνη. «Τα δάχτυλά της ήταν δαγκωμένα. Τώρα από τι ήταν δαγκωμένα, δεν ξέρω. Ίσως να μην είχε φάει. Της είχαν δαγκώσει τα χέρια; Δεν ξέρω» είπε χαρακτηριστικά κάτοικος της Αγίας Παρασκευής.

Το τελευταίο διάστημα, πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφραζαν ανησυχία για τις συνθήκες διαβίωσης της Ελένης Καργιολάκη και του συζύγου της, με τον οποίο είχαν παντρευτεί πριν από οκτώ χρόνια.

«Δεν υπήρχε κανείς να μας βοηθήσει. Μου λείπει η γυναίκα μου. Οι γείτονες μου δίνουν φαγητό και μία γυναίκα μου έδωσε λεφτά» είπε ο κ. Μανώλης, ο σύζυγος της Ελένης Καργιολάκη.

Μέλη φιλοζωικού σωματείου που ειδοποιήθηκαν από την Πρόνοια το μεσημέρι της Τρίτης 21/11 μετέφεραν τα σκυλιά που ζούσαν στο σπίτι και ήταν ατάιστα για αρκετές ημέρες.

Δες τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του T-live.

© 2024 tlife.gr