Ελένη Μενεγάκη: «Αυτή η σεζόν κύλησε πιο εύκολα από τις προηγούμενες δύο – Να ξέρετε ότι είμαι καλά και να μη νομίζετε κάτι άλλο»

Στην τελευταία εκπομπή στο Mega (που δεν έχει καμία σχέση με το φινάλε της στον Alpha), η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να πει δυο λόγια για τα συναισθήματά της.

Η παρουσιάστρια που ολοκληρώνει τη συνεργασία της με το κανάλι μετά από τρία χρόνια, τόνισε ότι ήταν πιο εύκολη σεζόν από τις προηγούμενες δύο και εξομολογήθηκε ότι νιώθει υπέροχα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Καλώς ήρθατε στην τελευταία μας εκπομπή στη φετινή υπέροχη σεζόν που ομολογώ, επειδή θέλω να λέω και αλήθειες, κύλησε πιο εύκολα από τις προηγούμενες δύο. Θέλω να πιστεύω για όλους μας, για εμένα σίγουρα» και καλώς όρισε την Έλλη Κοκκίνου στο πλατό της εκπομπής.

«Με πλημμυρίζει μία χαρά που μπαίνει το καλοκαιράκι υπέροχα… Η καρδιά μου πεταρίζει από χαρά γιατί η καθημερινότητα μέσα στις δουλειές μπορεί να έχει δυσκολίες και προβλήματα, αλλά το πιο βασικό είναι να ξέρεις πού έχεις έρθει, τι έχεις συμφωνήσει και να υπάρχει σεβασμός. Αφού υπάρχουν όλα αυτά, φτάνω εδώ και το μόνο που θέλω να κάνω είναι ένα μίνι καλοκαιρινό παρτάκι. Να μιλήσουμε, να δούμε κάποια θέματα, να τραγουδήσουμε και να σας χαιρετήσω και να σας δώσω τις ευχές μου για τη συνέχειά σας, σε καθημερινά ή μη προγράμματα ό,τι κάνει κέφι στον καθένα. Να κλείσουμε με χαμόγελα και με μία νότα χαράς και θετικής ενέργειας, που ήταν πάντα αυτό που ήθελα να δίνω σε εσάς. Να ξέρετε ότι είμαι καλά και να μη νομίζετε κάτι άλλο. Είμαι υπέροχα, νιώθω φανταστικά και χαίρομαι που σήμερα είμαστε όλοι μαζί εδώ με μία ορχήστρα σπέσιαλ και φυσικά με όλους εσάς που είσαστε στο σπίτι και δεν έχετε ξεκινήσει διακοπές… Αυτά ήθελα να πω» πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164