Ελένη Μενεγάκη: «Μπράβο στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη για όσα είπε για τη Βίκυ Καγιά»

Στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και στις δηλώσεις της για τη Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη στο ξεκίνημα της εκπομπής της, το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Ιουνίου.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά: «Το έβλεπα το πρωί στο Happy Day, ότι μίλησε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη για τη Βίκυ Καγιά. Με εντυπωσίασε, μπράβο της. Μία τέτοια ηθοποιός, με τέτοια καριέρα, με τέτοιο ήθος, μία γυναίκα που δεν έχει δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα παρά μόνο να τη συζητούν γι’ αυτό που είναι, που δεν μιλάει και συχνά και την έχει πάρει τηλέφωνο τη Βίκυ».

«Είδες καμιά φορά; Σου έρχεται το καλό από εκεί που δεν το περιμένεις…» πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη δήλωσε για τη Βίκυ Καγιά: «Εκτιμώ αφάνταστα τη Βίκυ Καγιά, είδα την ταινία, είναι εξαιρετική. Θεωρώ ότι είναι πολύ άδικος αυτός ο πόλεμος που της έγινε, δεν στηρίζεται πουθενά, σε καμία βάση. Την κάλεσε ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης και της ανέθεσε αυτόν τον ρόλο, πιστεύοντας πως θα τον κάνει καταπληκτικά, όπως και τον έκανε. Ήταν εξαιρετική στον ρόλο. Της εύχομαι καλή επιτυχία και πραγματικά λυπάμαι για την κοινωνία μας που κάνει τέτοιου είδους συγκρίσεις. Είναι άδικο. Πήρα τηλέφωνο τη Βίκυ Καγιά για να της πω ότι είναι άδικο είναι αυτό που γίνεται εναντίον της».

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164