Ελένη Μενεγάκη σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Μου έμαθες πράγματα στην ηλικία που είμαι»

Αυλαία ρίχνει σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουλίου, μετά από τρία χρόνια στο Mega η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια σε αυτή την τελευταία της εκπομπή θέλησε να πει και δυο λόγια με τα πρόσωπα που την πλαισίωναν όλα αυτά τα χρόνια. Ξεχωριστά ήταν όσα είπε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τον οποίο η επαγγελματική τους σχέση πέρασε από διάφορες φάσεις.  Παρόλα αυτά όμως, οι δυο τους κατάφεραν να λύσουν τις όποιες διαφορές και να τα βρουν.

«Έλα πες τώρα, σήμερα, εκτός από ένα “αχ, πάει κι αυτό”, κάποιες καλές στιγμές θα τις κρατήσεις; Όχι τώρα επειδή κλείνουμε την εκπομπή, πες μου» είπε η Ελένη Μενεγάκη αγκαλιάζοντας τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Μόνο καλές στιγμές κρατάω. Τι θα κρατάμε, τις κακές; Πάνω από όλα, αυτό που κατάλαβα αυτά τα τρία χρόνια, είναι πως σημαντικό είναι ότι κερδίζεις και όχι ότι σου χαρίζουν. Τίποτα δε χαρίζεται σε αυτή τη ζωή. Ό,τι κατακτήσαμε, το κατακτήσαμε κι έχει ρίζες για πάντα, είτε συνεργαστούμε ξανά είτε όχι, είτε μιλήσουμε στο τηλέφωνο, είτε βρεθούμε, αυτό που ζήσαμε όλοι και ειδικά με εσένα, το έχω κατακτήσει, το έχτισα εγώ και κανένας δε μπορεί να μου το πάρει» απάντησε εκείνος συγκινημένος.

«Βρε Δημήτρη, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά στο λέω. Στο έχω ξαναπεί, μου έμαθες πράγματα στην ηλικία που είμαι, στα τόσα χρόνια στην τηλεόραση… Μου έμαθες ότι, δε σταματάμε να μαθαίνουμε. Ποτέ δε πρέπει να θεωρήσουμε ότι τα ξέρουμε όλα. Και πάντα πρέπει να θυμόμαστε ένα πράγμα, δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.

Θέλει λίγο χρόνο για να γνωρίσουμε τον καθένα ξεχωριστά. Ο καθένας είναι μια μοναδική προσωπικότητα που ούτε νιώθει, ούτε φέρεται, ούτε αντιδρά όπως δέκα άνθρωποι που μπορεί να είμαστε στην ίδια παρέα ή οικογένεια. Αυτό όμως είναι ένα σπουδαίο μάθημα που θέλω να περάσω και στα δικά μου παιδιά. Μου αρέσει να μαθαίνω, μου αρέσει να ακούω. Ήταν χαρά μου που δούλεψα μαζί σου. Μένω σε αυτό.

Είσαι ένας πολύ χρήσιμος άνθρωπος σε μια εκπομπή. Είσαι καλό παιδί. Έχεις τις ανασφάλειές σου ώρες ώρες και τα νεύρα σου, αλλά έχω κι εγώ τα νεύρα μου ώρες ώρες, οπότε πια είμαι εγώ που θα πω για τα νεύρα των άλλων» είπε με τη σειρά της η Ελένη Μενεγάκη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164