Site icon TLIFE

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος εποχής – «Σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ στην καθημερινή ζώνη»

Το οριστικό τέλος από την καθημερινή ζώνη ανακοίνωσε η Ελένη Μενεγάκη, αποχαιρετώντας τους συνεργάτες και το τηλεοπτικό κοινό στο Mega.

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τη διοίκηση του Mega και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ευχήθηκε «καλή συνέχεια στους πρωταγωνιστές της καθημερινής ζώνης» και αποκάλυψε πως «σβήνει το λαμπάκι και δεν θα ξαναμπεί».

Χαρακτηριστικά είπε: «Κι αν ένα πράγμα έχω να πω είναι πως το χάρηκα και σας ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους ανθρώπους του Mega, τους οποίους για να είμαι ειλικρινής δεν τους έβλεπα. Εγώ μόνο το εμπορικό έβλεπα. Τους υπόλοιπους που είναι στη Συγγρού δεν τους έβλεπα. Κι όταν με ρωτούσαν πώς περνάει, τους έλεγα ότι δεν βλέπω κανέναν, περνάω φανταστικά. Αυτό είναι για εμένα να κυλάνε καλά οι συνεργασίες. Ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι, ήταν δύσκολο να ξαναξεκινήσεις πάλι από την αρχή να χτίσεις ένα πρόγραμμα και μία ζώνη. Υπήρχαν τα εφόδια και υπήρχαν και οι άνθρωποι.

Καλή συνέχεια στους αγωνιστές της καθημερινής ζώνης, εγώ σβήνω το λαμπάκι μου και δε θα ξαναμπώ. Δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το κάθε μέρα το οποίο είναι δύσκολο και κοπιαστικό, αλλά πολύ αγαπησιάρικο. Μόνο ένα καθημερινό πρόγραμμα μπορεί να σε φέρει σε επαφή πραγματικά με τους τηλεθεατές».

Δες όλα όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη:

© 2024 tlife.gr