Ελένη Πετρουλάκη: Απάντησε στα σχόλια που δέχεται για τις πλαστικές επεμβάσεις

Η Ελένη Πετρουλάκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και την Αθηναΐδα Νέγκα. Η γνωστή fitness instructor απάντησε και για τα σχόλια που δέχεται στα social media ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

«Είναι απόλυτα φυσιολογικό να δεχόμαστε και αρνητική κριτική. Θεωρώ ότι δεν τα έχουν βρει με τον εαυτό τους (όσοι κάνουν τέτοια σχόλια). Εγώ δεν θα ασχοληθώ ποτέ τι κάνουν οι άλλοι, γιατί δεν έχω χρόνο. Εγώ δεν θα καθόμουν να γράψω ποτέ ένα σχόλιο δημόσια για κάποιον. Άρα είναι θέμα χαρακτήρα.

Είναι κατά πόσο είσαι δουλεμένος και με την αυτοβελτίωση και το να μαθαίνεις κάθε ημέρα να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος σαν άνθρωπος. Όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στην ψυχή. Η ύλη φθείρεται, η ψυχή όχι» απάντησε η Ελένη Πετρουλάκη.

 

«Είμαι ένας άνθρωπος φυσιολογικός που έχω περάσει 10 χρόνια με εξωσωματικές με 8-10 κιλά πάνω, ορμονοθεραπείες, δίδυμη κύηση, έχω περάσει την εμμηνόπαυση. Πολλές φορές δεν είχα διάθεση να ασχοληθώ με εμένα είναι αυτό που λένε “το παπούτσι του τσαγκάρη είναι πάντα μπαλωμένο”» είπε η Ελένη Πετρουλάκη σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164