Ελένη Ψυχούλη: «Η εκπομπή των Σεφερλή – Μποτρίνι δεν με τραβάει, προτιμώ να δω κάτι άλλο, μου κάνει λίγο ψεύτικο» 

Η Ελένη Ψυχούλη μίλησε στην εκπομπή Buongiorno και στη Ράνια Θεοδωρακοπούλου για την τηλεόραση, τις εκπομπές μαγειρικής αλλά και για τον έρωτα.

«Παρακολουθώ λιγότερο τηλεόραση, δεν μπορώ να σταθώ κάπου. Οπού δω φαγητό… και ειδήσεις θα δω, αλλά προτιμώ να δω ένα φαγητό από έναν βομβαρδισμό. Είναι  η χαρά της ζωής το φαγητό, είναι ψευδαίσθηση ότι όλα πάνε καλά», ανέφερε αρχικά.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το παιχνίδι μαγειρικής, με τον Εκτορα Μποτρίνι και τον Μάρκο Σεφερλή. η γνωστή σεφ απάντησε: «Η εκπομπή του Έκτορα Μποτρίνι και του Μάρκου Σεφερλή είναι ένα στυλ που δεν με τραβάει, προτιμώ να δω κάτι άλλο. Νομίζω ότι δεν έχει σχέση με τη μαγειρική και τα φαγητά δεν είναι αυτό που μου περιγράφουν, μου κάνει λίγο ψεύτικο».

Η Ελένη Ψυχούλη αναφερόμενη στην αναγνωρισιμότητα που της έδωσε η τηλεόραση δήλωσε: «Όταν είσαι μάνα και έχεις παιδί δεν μπορείς να ξιπαστείς, γιατί από το παιδί σου έχεις φάει πολλές σφαλιάρες για να έρθεις στα ίσια σου… ότι είσαι τίποτα. Από την άλλη και η δημοσιότητα στην Ελλάδα, ξέρεις, είναι λίγο σε πολλά εισαγωγικά, διότι λεφτά δεν υπάρχουν, οπότε όταν δε συνάδει η αναγνωρισιμότητα και με τα λεφτά, κάτι τρέχει στα γύφτικα που λέμε, δηλαδή, δεν σου αλλάζει τίποτα η ζωή από τη στιγμή που θα πρέπει ο ίδιος να παίρνεις την σκούπα και να σφουγγαρίζεις τι θα σου κάνει η αναγνωρισιμότητα ας πούμε».

«Τώρα είμαι παιδί του γιου μου! Μέσα από αυτόν μαθαίνω τις νέες εποχές, τις νέες τάσεις, τις τεχνολογίες που αλλάζουν, τα μυαλά του κόσμου που αλλάζουν, των νέων ανθρώπων» είπε σε άλλο σημείο.

«Έχω φάει τρελό bullying για τα κιλά μου. Όλοι νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να σε θάβουν να σε κρίνουν. Tι να πω… Eμένα μου αρέσει να είμαι αδύνατη, αλλά όντως έχω κάνει κάποιες υπερβολές και έχω υπάρξει πολύ αδύνατη όπως έχω υπάρξει και χοντρή. Tι είναι τα κιλά; Σαν τα μαλλιά είναι, τα αλλάζουμε» εξομολογήθηκε η Ελένη Ψυχούλη.

«Είμαι αυθόρμητη σε βαθμό κακουργήματος βιαστική και ανυπόμονη» παραδέχτηκε και πρόσθεσε, «Μην ξεχνάς ότι εγώ πέρυσι είδα το θάνατό μου με τις πλημμύρες. Δεν το έχω ξεπεράσει δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα είμαστε το ίδιο κατεστραμμένη αλλά είναι κι αυτό ένα μάθημα. Δεν υπάρχουν σταθερές, δεν υπάρχει ούτε το σπίτι σου αυτό που μας είχανε μάθει, τι είναι το σπίτι σου, η ασφάλεια ένα κεραμίδι έλεγαν πάνω απ’ το κεφάλι σου εμείς είδαμε τι ούτε αυτό φτάνει».

Όταν στη συζήτηση ήρθε το κεφάλαιο έρωτας η Ελένη Ψυχούλη απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Ο έρωτας και συντροφικότητα δεν παίζει κανένα ρόλο στη ζωή μου, απολύτως κανένα ξέρεις αν επιλέξεις να με κοιτάς, θα κοιτάς.

Τέλος, η Ελένη Ψυχούλη αποκάλυψε ότι τα ιδανικά χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχει ο σύντροφός της είναι να… είναι αόρατος, να μην υπάρχει

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164