Ελένη Ράντου για την ασθένεια της μητέρας της: «Τη βλέπω και λυγίζω»

Η Ελένη Ράντου βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από τη σειρά της ΕΡΤ, «Η Μαρία που έγινε Κάλλας».

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε  στους ανθρώπους που πάσχουν από άνοια, όπως η μητέρα της, αφού στο παρελθόν η Ελένη Ράντου έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο συγκεκριμένο θέμα.

«Είναι μια επικίνδυνη ασθένεια είναι αβάσταχτη. Έχεις έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις αν θα γυρίσει να πάρει να βάλει κάτι στο στόμα του το οποίο θα είναι θανατηφόρο. Μακάρι να ξεκινήσει μια κρατική μέριμνα για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στη θέση να φροντίζονται και ακινητοποιούνται», ανέφερε αρχικά η Ελένη Ράντου για όσους πάσχουν από άνοια. 

Ενώ στη συνέχεια ανέφερε για την μητέρα της: «Δεν μπορώ με αυτό το πράγμα να συμφιλιωθώ. Αυτή η ασθένεια έχει πολλά στάδια. Μέχρι να συμφιλιωθείς με το ένα, έρχεται το επόμενο που είναι ακόμα χειρότερο. Ξέρεις τι έχω κάνει; Δουλεύω πάρα πολύ. Για να αποσπάσω την προσοχή μου»., είπε για την μητέρα της η Ελένη Ράντου.

Ενώ εξομολογήθηκε κλείνοντας: «Είναι επτά χρόνια και ακόμα πηγαίνω και βλέποντας την κατάσταση λυγίζω…» ήταν τα λόγια της Ελένης Ράντου στο Στούντιο 4. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164