Ελένη Τσολάκη: Η επίσημη ανακοίνωση του Open για την πρεμιέρα και την ομάδα της

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της Ελένης Τσολάκη με το «Πρωινό ΣουΣού». Η παρουσιάστρια και η παρέα της Λάμπρος Κωνσταντάρας, Νάνσυ Παραδεισανού, Κωνσταντίνος Αρτσίτας, Γιώργος Σκρομπόλας, Αναστάσιος Ντούγκας και Μάκης Συνοδινός ετοιμάζονται να πουν την πρώτη καλημέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 09.50.

Αναλυτικότερα, το δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Η Ελένη Τσολάκη ξεκινά δυναμικά και αυτή τη σεζόν με το «ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΣΟΥ» να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 09:50, με πολλές εκπλήξεις, ανανεωμένη διάθεση και με μια ομάδα που είναι κυριολεκτικά «μέσα σ’ όλα»!

Κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, η Ελένη θα μας καλωσορίζει με χαμόγελο και αισιοδοξία σε μια εκπομπή με γρήγορα αντανακλαστικά και σύγχρονο χαρακτήρα. Πλούσιο ρεπορτάζ για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αποκλειστικά νέα και συνεντεύξεις που θα συζητηθούν. Μαζί της ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και οι Νάνσυ Παραδεισανού, Κωνσταντίνος Αρτσίτας, Γιώργος Σκρομπόλας, Αναστάσιος Ντούγκας και Μάκης Συνοδινός, όλοι με άποψη, αμεσότητα αλλά και πολύ χιούμορ, οι οποίοι θα δίνουν τις δικές τους αποκλειστικές ειδήσεις και θα μας αποκαλύπτουν όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο.

Ό,τι μας ενδιαφέρει, ό,τι μας απασχολεί, ό,τι θέλουμε να μάθουμε, αλλά και ό,τι μας χαλαρώνει, μας διασκεδάζει και μας κάνει να περνάμε όμορφα, είναι στο «ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΣΟΥ» με την Ελένη Τσολάκη!

Το καθημερινό ΣΟΥ ραντεβού, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 09:50 στο OPEN!».

Αρχισυνταξία: Γιώργος Μπέζας, Ελπίδα Αλυσανδράτου

Βοηθός Αρχισυνταξίας: Νεφέλη Τσιναβάλου

Σκηνοθεσία: Περικλής Ασπρούλιας

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164