Site icon TLIFE

Ελένη Τσολάκη: Πρεμιέρα με το «Πρωινό ΣουΣου» – Όσα είπε στην έναρξη της εκπομπής

Η Ελένη Τσολάκη επέστρεψε στην πρωινή καθημερινή ζώνη του Open Tv για δεύτερη σεζόν με το «Πρωινό ΣουΣου», με πολλές εκπλήξεις και ανανεωμένη διάθεση.

«Καλημέρα! Καλή μας σεζόν! Η πιο γλυκιά, η πιο όμορφη, η πιο αισιόδοξη καλημέρα. Να έχουμε μια ωραία χρονιά, με υγεία, ωραίες στιγμές, με χαμόγελα, με ωραίες ειδήσεις φυσικά και με υπέροχη παρέα. Είμαι πολύ χαρούμενη για το φετινό Σου Σου, είμαι πολύ χαρούμενη που σήμερα θα ξεκινήσουμε και θα μπούμε με το δεξί όλοι μαζί. Δεν χάνω όμως χρόνο γιατί τα θέματα είναι πολλά, τα αποκλειστικά είναι πολλά και θέλω να προλάβουμε να τα δούμε όλα» είπε η Ελένη Τσολάκη στην έναρξη της εκπομπής της.

Κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, η Ελένη θα μας καλωσορίζει με χαμόγελο και αισιοδοξία σε μια εκπομπή με γρήγορα αντανακλαστικά και σύγχρονο χαρακτήρα.

Πλούσιο ρεπορτάζ για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αποκλειστικά νέα και συνεντεύξεις που θα συζητηθούν. Μαζί της ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και οι Νάνσυ Παραδεισανού, Κωνσταντίνος Αρτσίτας, Γιώργος Σκρομπόλας, Αναστάσιος Ντούγκας και Μάκης Συνοδινός, όλοι με άποψη, αμεσότητα αλλά και πολύ χιούμορ, οι οποίοι θα δίνουν τις δικές τους αποκλειστικές ειδήσεις και θα μας αποκαλύπτουν όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο.

© 2024 tlife.gr