Ελένη Τσολάκη: Σε εξέλιξη οι συζητήσεις του OPEN με την παρουσιάστρια για την επόμενη σεζόν

Ένα από τα πρόσωπα της ψυχαγωγίας του Open Tv που βρίσκεται σε αναμονή για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι η Ελένη Τσολάκη.

Η παρουσιάστρια που μεταπήδησε από τα Σαββατοκύριακα στο καθημερινό πρόγραμμα την περασμένη χρονιά, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Γιώργου Σκρομπόλα στο zappIT βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με τους ανθρώπους του OPEN για την επόμενη σεζόν.

Οι συζητήσεις αυτές αφορούν, σαφώς, την πρωινή ζώνη 10:00 – 13:00 και το τι ακριβώς θα δούμε εκεί από το φθινόπωρο.

Μέχρι στιγμής, λοιπόν, επειδή δεν έχουν ληφθεί οι επίσημες αποφάσεις σε επίπεδο κορυφής για τον σταθμό, τα στελέχη του OPEN εργάζονται παρασκηνιακά ώστε να μη βρεθούν απροετοίμαστοι να αναζητούν πρόσωπα τελευταία στιγμή, όταν θα έχουν κλείσει οι περισσότερες εκπομπές στα υπόλοιπα κανάλια. Σύμφωνα με το zappIT, έχει γίνει ήδη προσέγγιση σε πρόσωπα για μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με σκοπό να «δεσμεύσουν» συνεργάτες που θα στελεχώσουν την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, αν και εφόσον επέλθει συμφωνία.

Λέμε αν και εφόσον, γιατί αφενός η κατάσταση στο OPEN παραμένει ρευστή σε όλα τα επίπεδα και αφετέρου γιατί δεν πρέπει να θεωρηθεί σίγουρο το «ναι» από την Ελένη Τσολάκη για το πρωινό, αν δεν εξασφαλιστούν κάποια προαπαιτούμενα και κυρίως, το μπάτζετ εκείνο που θα καταστήσει την εκπομπή ανταγωνιστική.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, πως ενδέχεται και μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά από αύριο, Δευτέρα, να έχουμε κάποιες εξελίξεις που θα οδηγήσουν στην οριστική απόφαση για το 10-1.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164