Ελένη Βαΐτσου για το ταξίδι της στο Πακιστάν: «Περάσαμε πολύ κοντά από κατολίσθηση και έπιασε φωτιά στο χωριό που μέναμε»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Summer’s Cool» και τον δημοσιογράφο, Ισίδωρο Φίκαρη έκανε η Ελένη Βαΐτσου.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τις ερωτήσεις που δέχεται από δημοσιογράφους, για τις διακοπές της στο Πακιστάν αλλά και για το ενδεχόμενο να παντρευτεί. 

«Δεν έχω ταλαιπωρηθεί με ερωτήσεις δημοσιογράφων, γιατί απλά δεν απαντάω. Αν θέλω να απαντήσω σε κάτι, θα απαντήσω. Αν δεν θέλω, είναι δικαίωμά μου. Το αν απαντάμε δεν είναι θέμα ευγένειας, είναι θέμα ευγένεια το πώς απαντάμε. Αν εγώ τώρα σου πω ότι δεν θέλω να απαντήσω σε τίποτα προσωπικό, στο λέω πάρα πολύ ευγενικά, οπότε θα φταις εσύ αν το πάνελ με κράξει», είπε αρχικά η Ελένη Βαΐτσου. 

Και συνέχισε: «Η τηλεόραση πάντα ήταν ανθρωποφαγική, όχι από όλους, απ’ όσους θέλουνε. Δεν είναι κάτι που μπορούμε να αποφύγουμε, γιατί το σημαντικό είναι να γίνεται ντόρος. Τον ντόρο τον έχουν ανάγκη οι εκπομπές για αυτό πλατειάζουν με το τι είπε ο ένας και ο άλλος». 

Όσον αφορά το ταξίδι της στο Πακιστάν, η Ελένη Βαΐτσου ανέφερε: «Ήταν ένα ταξίδι ζωής, θα ξαναπήγαινα μετά από χρόνια για να δω τις διαφορές. Εμένα γενικά μου αρέσουν αυτοί οι προορισμοί, γιατί έχουν πολλά να μας δώσουν. Συνέβησαν πολλά πράγματα όλες αυτές τις ημέρες που ήμασταν εκεί. Δεν συνέβη τίποτα κακό, ούτε φοβηθήκαμε ποτέ. Περάσαμε πολύ κοντά από κατολίσθηση. Περνάγαμε με το αυτοκίνητο από σημεία που ήταν πλημμυρισμένα. Έπιασε φωτιά στο χωριό που μέναμε. Δεν υπήρξε κίνδυνος σε καμία από αυτές τις περιπτώσεις». 

Τέλος, η Ελένη Βαΐτσου απάντησε στο ενδεχόμενο να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια λέγοντας: «Γιατί να ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας και να κάνω οικογένεια; Σώνει και ντε; Αυτά είναι τυχερά, πρέπει να θες πολύ για να το κάνεις, να θες να είσαι με αυτόν τον άνθρωπο για πάντα. Δεν θα έκανα οικογένεια για τρία – πέντε χρόνια ή για επιχειρηματικούς λόγους».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164