Ελένη Χατζίδου για Φαίη Σκορδά και ΣΚΑΪ: «Με την πρώτη άλλη ευκαιρία και την πρώτη πρόταση χαιρέτησε»

Με αφορμή τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά για την «πολυτέλεια της επιλογής» στην τηλεόραση, που ουσιαστικά την ανάγκασε να αλλάξει ώρα στον ΣΚΑΪ τη δεύτερη σεζόν, η Ελένη Χατζίδου θέλησε να τοποθετηθεί στο Breakfast@Star, το πρωί της Πέμπτης 6 Ιουνίου.

«Κάποια στιγμή δεν έπρεπε να τα πει; Εσείς το καταλάβατε ότι αυτό έγινε μάλλον τελευταία στιγμή; Άσε με να έχω εγώ την άνεση να μπορώ να επιλέξω. Μπορεί να το ακούσω και να θέλω να είμαι μαζί σου στη δύσκολη στιγμή αλλά δώσε μου το δικαίωμα της επιλογής», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Εγώ τη βλέπω πρώτη φορά να απαντάει και να δείχνει ότι αναγκάστηκε να το κάνει αυτό με την αλλαγή ώρας. Όταν δεν έχεις όντως την πολυτέλεια της επιλογής, αναγκάζεσαι να δεχθείς πράγματα που ίσως σε άλλη περίπτωση να μην τα δεχόσουν», είπε από την πλευρά της η Λιλή Πυράκη, με τη Μαίρη Αργυριάδου να τονίζει: «Εδώ μιλάμε για ένα deal για το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς φαινόταν ότι δεν ήταν ικανοποιημένη».

«Εγώ πιστεύω ότι τώρα δεν εννοούσε για την πολυτέλεια των χρημάτων, όσο για το ότι δεν είναι ωραίο να μένεις μία σεζόν εκτός. Δεν της στοίχισε, καταλαβαίνω, ακόμα και η αλλαγή της ώρας, εννοώ δεν είπε κάποιος ότι η Φαίη Σκορδά υποβιβάστηκε», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.

Λίγο αργότερα η Ελένη Χατζίδου πρόσθεσε για τη Φαίη Σκορδά: «Είδες όμως; Με την πρώτη άλλη ευκαιρία και την πρώτη πρόταση… χαιρέτησε. Αν είχαν φερθεί διαφορετικά, θα έλεγε: παιδιά, εγώ μαζί σας. Να το γενικεύσω όμως και λίγο. Υπάρχουν και όρια. Όταν ο άλλος δεν σε σέβεται, σε υποτιμάει, σε υποβιβάζει, κάποια στιγμή, ακόμα και την οικονομική πολυτέλεια να μην έχεις, προτιμάς να καθίσεις σπίτι σου και να σε σεβαστεί ο άλλος ως επαγγελματία παρά να συνεχίσεις και να σε τρώει αυτό», ανέφερε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.

Δες πιο αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164