Ελένη Χατζίδου για Φαίη Σκορδά: «Θέλει να βγάλει από μέσα της κάποια πράγματα που την έχουν πειράξει»

Την ατάκα της Φαίης Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον σχολίασαν η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου με την πρωινή παρέα του Breakfast@Star.

«Βγαίνουν διάφορες φήμες από τον κακό ανταγωνισμό», ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα η Φαίη Σκορδά την ώρα που τα σενάρια φουντώνουν για την επόμενη μεταγραφή της μετά τον ΣΚΑΪ.

Η Ελένη Χατζίδου σχολιάζοντας το απόσπασμα, ανέφερε: «Νομίζω πως θέλει λίγο να βγάλει από μέσα της κάποια πράγματα ακόμη και πριν από τέσσερα χρόνια, πράγματα που είχαν γίνει και την ενοχλούσαν. Πετάει υπονοούμενα. Μπορεί να ήταν κάποια πράγματα που την είχαν πειράξει μαζί με τα σχόλια που έγιναν τώρα».

Στη συνέχεια ο Ετεοκλής Παύλου σχολίασε: «Είμαι σίγουρος ότι ήθελε να περάσει τα δικά της μηνύματα. Είναι ωραίο να επικοινωνούμε κάποια πράγματα και να ειπώνονται κάποια πράγματα, όμως να πράττονται κιόλας».

«Έχει το μυαλό της ότι κάποιος πήγε να τη ρίξει, είτε επαγγελματικά να θίξει το επίπεδό της, να ρίξει το κασέ της, δεν ξέρω…» επισήμανε η Ελένη Χατζίδου για την ατάκα της Φαίης Σκορδά. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164