Site icon TLIFE

Ελένη Χατζίδου για Χρήστο Μάστορα: «Προσπάθησα να τον δικαιολογήσω με χίλιους τρόπους»

Το ξέσπασμα που έκανε ο Χρήστος Μάστορας κατά εκπομπών και παρουσιαστών σχολίασαν στο Breakfast@Star ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου.

«Επειδή αναφέρθηκε στον τηλεθεατή και είπε ότι η προσοχή του είναι το καινούργιο νόμισμα, θέλω να πω ότι τους τηλεθεατές δεν τους βλέπουμε ως νομίσματα. Για εμάς είναι άνθρωποι που χαιρόμαστε που μας εμπιστεύονται» ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος τόνισε ότι σοκαρίστηκε, στενοχωρήθηκε και μετά θύμωσε.

Στη συνέχεια, η Ελένη Χατζίδου πρόσθεσε: «Προσπάθησα να τον δικαιολογήσω με χίλιους τρόπους, ούσα τραγουδίστρια. Πώς ήμουν πριν μπω στην τηλεόραση και πόσο πολύ κάποιες φορές με είχαν ενοχλήσει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν… Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ένας άνθρωπος που έχει σχολιαστεί αρκετά με όλο αυτό με τη συναυλία και σίγουρα τον έχουν βαρύνει κάποια σχόλια που ειπώθηκαν. Το καταλαβαίνω κι αυτό απόλυτα. Θα μπορούσε να μείνει σε αυτό ή σε αυτούς που είπαν αυτά τα πράγματα. Αυτή η τσουβαλοποίηση που λέμε σε ανθρώπους που κατά καιρούς τους χρειάστηκε… Αυτό που κάνουμε εμείς εδώ, και το λέμε μετά από 3 χρόνια, είναι να προσπαθούμε να ετοιμάσουμε ωραίες ειδήσεις, ενημέρωση, ψυχαγωγία για να τα προσφέρουμε στον κόσμο και να περάσει καλά».

«Δεν θα απολογηθούμε εμείς τώρα για τη δουλειά που κάνουμε επειδή ο Χρήστος Μάστορας είπε κάποια πράγματα επί σκηνής και οι συνάδελφοί μας πήγαν να τον βρουν» συμπλήρωσε με τη σειρά της η Μαίρη Αργυριάδου.

© 2024 tlife.gr