Site icon TLIFE

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έφυγα από την τηλεόραση για να βγάζω περισσότερα χρήματα – Οι απολαβές μου εκεί ήταν καλύτερες»

Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στη Super Κατερίνα. Οι δύο πρώην συνεργάτες συναντήθηκαν ξανά στις Βρυξέλλες, λίγους μήνες μετά το τέλος του Mega Καλημέρα.

Μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε για την εκπομπή που ολοκληρώθηκε πριν τη λήξη της σεζόν, τις απολαβές και την πολιτική.

«Είδες πώς τα φέρνει η ζωή; Αν με ρωτούσες πέρσι τέτοια εποχή, ούτε που θα φανταζόμουν όλο αυτό που συμβαίνει τώρα. Κόσμια αντέδρασα με το κόψιμο της εκπομπής. Όταν έγινε αυτό, δεν είχα το δεδομένο της Ευρωβουλής. Είχα ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με το κανάλι, ήξερα ότι θα συνεχίσω στο MEGA, είχαμε εξασφαλίσει τα «Μεσάνυχτα» και μια καθημερινή εκπομπή. Παρασκευή κοπήκαμε, Τρίτη ήρθε η προσέγγιση για την Ευρωβουλή», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Με ένα απλό κλικ μπορεί να δει κανείς τις απολαβές που είχα τα τελευταία 3 χρόνια και τις απολαβές που έχω τώρα. Θα φανεί ότι για ακόμη μία φορά είπα αλήθεια, ότι εγώ δεν έφυγα από την τηλεόραση για να βγάζω περισσότερα χρήματα, καλύτερες απολαβές είχα εκεί» πρόσθεσε στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη.

Ακόμα, η Ελεονώρα Μελέτη επεσήμανε: «Είναι βαθιά στερεοτυπικό ότι δεν μπορείς να επιστρέψεις στην τηλεόραση ως δημοσιογράφος, όταν ασχοληθείς με την πολιτική. Δεν το ασπάζομαι καθόλου αυτό. Έχουμε δει ανθρώπους που το έχουν κάνει, όπως ο Σταύρος Θεοδωράκης».

© 2024 tlife.gr