Site icon TLIFE

Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι προκλητικό να λένε ότι δεν ασχολούνται με τα νούμερα, την ώρα που η καριέρα κάποιων κρίνεται απ’ αυτά»

Στους ηθοποιούς που κάνουν τηλεόραση αλλά ισχυρίζονται πως δεν ασχολούνται με τα νούμερα τηλεθέασης, αναφέρθηκε η Ελεονώρα Μελέτη που δεν έκρυψε τη διαφωνία και τον προβληματισμό της. Η παρουσιάστρια με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου, πήρε μέσα από τον αέρα του Mega Καλημέρα το πρωί της Τρίτης 19/12 τον λόγο και να εκφράσει την άποψή της.

«Εγώ θα σηκώσω το χέρι, θα πάρω τον λόγο και θα γίνω νούμερο για το νούμερο… Επειδή πραγματικά, μου δίνει αφορμή όλη αυτή η συζήτηση που έχει ξεσπάσει γύρω από τα νούμερα… Επειδή υπάρχουν και πολλοί ηθοποιοί που κάνουν τηλεόραση και βγαίνουν και λένε προκλητικά ότι δεν ασχολούνται με τα νούμερα, εγώ προσωπικά δεν αντέχω άλλο να το ακούω αυτό» ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Και σαν επαγγελματίας της τηλεόρασης, που αυτή τη στιγμή, σχολιαζόμαστε και κρινόμαστε κάθε μέρα, παίρνουμε τον έλεγχο και συζητιέται το εάν θα είναι η εκπομπή ή οποιοσδήποτε σε οποιοδήποτε κανάλι του χρόνου, εξαιτίας των νούμερων. Για εμάς τους επαγγελματίες του είδους, που βιοποριζόμαστε από την τηλεόραση, που για εμάς δεν είναι μια ενναλακτική, όταν δεν έχουμε θέατρο ή σίριαλ» είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια και κατέληξε,

«Μου φαίνεται εξαιρετικά προκλητικό να ακούω ανθρώπους που φιλοξενούνται από την τηλεόραση να λένε ότι δεν ασχολούνται με τα νούμερα, την ώρα που η καριέρα των υπόλοιπων κρίνεται από τα νούμερα».

© 2024 tlife.gr