Ελεονώρα Μελέτη – Ευρωεκλογές: «Δεν εστιάζω σε εκείνους που μπορεί να έχουν ενοχληθεί με την υποψηφιότητά μου, προχωράω»

Την Ελεονώρα Μελέτη υποδέχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας την Παρασκευή 7/6 στην εκπομπή Πρωινό.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και για τον «πόλεμο» που μπορεί να δέχεται.

«Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου, δεν παίρνω μια απόφαση για να την μετανιώσω μετά. Ακόμα και αποφάσεις που δεν μου βγήκαν όπως θα ήθελα, δεν τις έχω μετανιώσει γιατί κάτι πήρα. Μου δόθηκε μια ευκαιρία να μεταφέρω μια δράση, η οποία υπήρχε τόσα χρόνια και μέσα από την παρουσία μου στην τηλεόραση, σε έναν πιο επίσημο φορέα. Κάνω την προσπάθειά μου», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Για τις δημοσκοπήσεις, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Δεν ασχολούμαι με τις δημοσκοπήσεις, έχω την ίδια αντιμετώπιση που έχω και με τα νούμερα της τηλεθέασης. Είμαι τέρας ψυχραιμίας».

«Μου έχουν στείλει κάποια δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει από μέλη που βρίσκονται στη Νέα Δημοκρατία και μπορεί να είναι αρνητικά προς το πρόσωπό μου, αλλά δεν με αφορά. Εγώ σέβομαι τους πάντες, έχω κάνει μια αξιοπρεπή προσπάθεια με τους ανθρώπους μου, δεν εστιάζω σε ανθρώπους που μπορεί να έχουν ενοχληθεί με αυτή την υποψηφιότητα. Εγώ εστιάζω σε αυτούς που θέλουν να με βοηθήσουν και προχωράω», παραδέχτηκε σε άλλο σημείο η Ελεονώρα Μελέτη.

Τέλος, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε: «Πάντα υποστήριζα τη δεξιά, στήριζα διακριτικά, χωρίς να μπαίνω με βάθος στις κομματικές εργασίες. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου άλλο κόμμα πέρα από τη Νέα Δημοκρατία, δεν φοβάμαι μην στιγματιστώ».  

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164