Site icon TLIFE

Ελεονώρα Μελέτη για Καινούργιου – Σκορδά: «Μίλησα και με τις δύο, δεν χρειάζονται να γίνονται όλα δημόσια»

Το βίντεο με την «έκρηξη» της Κατερίνας Καινούργιου για την Φαίη Σκορδά πρόβαλαν το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η Ελεονώρα Μελέτη δεν θέλησε να πάρει θέση ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες και αποκάλυψε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με την Κατερίνα αλλά και την Φαίη.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε: «Εγώ δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ. Κάνω τη θέση μου ξεκάθαρη από την αρχή. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα δεν χρειάζονται να λέγονται και δημόσια, ακόμη και αν έχουμε να πούμε πολλά ή και τίποτα. Χθες ήρθα σε επικοινωνία και με τα δυο κορίτσια. Μιλήσαμε, ό,τι είπαμε κατ’ ιδίαν θα μείνει και μεταξύ μας. Δεν χρειάζεται να χώνουμε τη μύτη μας σε οτιδήποτε γίνεται ή εκτυλίσσεται τηλεοπτικά».

«Κάποια πράγματα ίσως να μη χρειάζεται να τα σχολιάζουμε κιόλας και τελειώνει εκεί το θέμα. Εγώ έχω κάνει μια επιλογή στη ζωή μου και θέλω να συνεχίζω να πορεύομαι με στόχο αυτή. Οραματίζομαι μια κοινωνία, στην οποία οι γυναίκες θα είμαστε ενωμένες, θα είμαστε μια γροθιά. Θα είμαστε μαζί, θα στηρίζουμε η μία την άλλη, θα αγαπάμε η μία την άλλη.

Θεωρώ τεράστιο χρέος και ευθύνη ότι μεγαλώνω κορίτσι και θέλω αυτό το κορίτσι να αγαπάει τον εαυτό του, να αγαπάει και τους άλλους. Θέλω να μείνω σε αυτό. Αυτό που ήθελα να πω το είπα και στην Κατερίνα και στη Φαίη. Θα μείνω σε αυτό, δεν χρειάζονται να γίνονται όλα δημόσια».

 

Διάβασε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου – Φαίη Σκορδά: Το χρονικό της κόντρας τους! Έτσι ξεκίνησαν όλα
© 2024 tlife.gr