Ελεονώρα Μελέτη: Η πλάκα της ομάδας της για την τηλεθέαση του Mega Καλημέρα – «Μου χρεώνεις μια καριέρα για μία χρονιά;»

Αφορμή για να κάνουν πλάκα με τα νούμερα τηλεθέασης στάθηκε η ιστορία που μοιράστηκε η Ελεονώρα Μελέτη με τους συνεργάτες της. 

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα ανέφερε πως όταν ήταν στο Λύκειο, σε μια σχολική εκδρομή, μια άγνωστη της είχε πει πως θα κάνει κάτι που θα έχει σχέση με πολύ κόσμο.

«Είχαμε πάει μια εκδρομή με το σχολείο στο Παρίσι. Με είχε πλησιάσει μια τύπισσα στον δρόμο, στη Μονμάρτη, η οποία έλεγε τη μοίρα στους ανθρώπους. Και είχα κάτσει να μου πει. Δε ξέρω ποια ήταν, τι ήταν, από που, αλλά τα βρήκε όλα η άτιμη. Της είχα πει ότι θέλω να δώσω εξετάσεις για να γίνω κτηνίατρος, ήμουν στο Λύκειο, και μου λέει, “ποια κτηνίατρος, εσύ θα κάνεις κάτι που θα έχει κόσμο, δε ξέρω, θα ανέβεις σε σκηνή… κάτι θα κάνεις”» είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Οι συνεργάτες της ακούγοντάς το αυτό ξέσπασαν σε γέλια με τη Νανά Παλαιτσάκη να σχολιάζει, «Καλά και σε εμάς δε σπρώχνονται»

«Καλά, δε ντρέπεσαι μου χρεώνεις μια ολόκληρη καριέρα για μια χρονιά; Μου λέει ο Μπέζας, “κόσμο δεν έχεις, δε σε βλέπει κανείς”» είπε από τη δική της πλευρά η Ελεονώρα Μελέτη απευθυνόμενη στον αρχισυντάκτη της εκπομπής.

«Εντάξει, δεν έχουμε σπρωξίδι και τσαλαπάτημα» συμπλήρωσε η Νανά Παλαιτσάκη με την Ελεονώρα Μελέτη να καταλήγει, «Ξεχνάτε το ένδοξο παρελθόν μου;»

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164