Site icon TLIFE

Ελεονώρα Μελέτη κατά Ραπτόπουλου: «Δεν μπορώ να ακούω βλακείες, μιλάμε για ανθρώπους»

Με αφορμή τη χθεσινή ανάρτηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, αλλά και τα σχόλια για την διαφορά ηλικίας της από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού που έκανε ο Κώστας Ραπτόπουλος, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να πάρει θέση μέσα από την εκπομπή της. (δες εδώ τι είχε πει ο Κώστας Ραπτόπουλος)

Η παρουσιάστρια φαίνεται ότι ενοχλήθηκε από την τοποθέτηση του Κώστα Ραπτόπουλου για την ηλικία της Ειρήνης Παπαδοπούλου και είπε στο Mega Καλημέρα: «Είναι δυνατόν να ακούγονται το 2023 αυτά που ακούστηκαν; Τι να αυτά που λέμε; Για ανθρώπους δεν μιλάμε; Δε μπορώ να ακούω βλακείες παιδιά, πραγματικά. Δηλαδή, σύμφωνα με τον κύριο Ραπτόπουλο, εγώ που είμαι 44 και ο άντρας μου δεν έχει πλησιάσει τα 40 ακόμα, θα πρέπει να έχω ανασφάλεια και να μη κοιμάμαι τα βράδια ή ότι ο Θοδωρής θα πρέπει να αρχίσει να ξενοκοιτάει; Αυτό μας λέει ο κύριος Ραπτόπουλος».

Και λίγο μετά πρόσθεσε: «Εγώ θέλω να πω στον κύριο Ραπτόπουλο ότι υπάρχουν πάρα πολλές τέτοιες σχέσεις που οι γυναίκες είναι μεγαλύτερες και ο άντρας μικρότερος και έχουν καταλήξει όχι μόνο σε ένα αίσιο τέλος αλλά και στη δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας. Δεν αναφέρομαι στο δικό μου παράδειγμα που έχω έναν κούκλο άντρα και έχουμε ένα παιδί μαζί, αναφέρομαι και στη Ρούλα Ρέβη που έχει έναν καλονό άντρα και έχουν δυο παιδιά. Δηλαδή, σας παρακαλώ λιγάκι. Ας ηρεμήσουμε, μιλάμε για ανθρώπους».

© 2024 tlife.gr