Ελεονώρα Μελέτη – Μάρκος Σεφερλής: Η συνάντησή τους τίναξε την τηλεθέαση στα ύψη;

Αναμφισβήτητα η σημερινή μέρα ανήκει στην Ελεονώρα Μελέτη. Αναμφισβήτητα η σημερινή μέρα ανήκει στην εκπομπή του Alpha , “Μετά τα Μεσάνυχτα”, μιας και η γνωστή παρουσιάστρια κατάφερε να εξασφαλίσει την συνέντευξη που αυτές τις ημέρες ήθελαν ΟΛΟΙ.

Κατάφερε να εξασφαλίσει αποκλειστική συνέντευξη από τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος μετά το “ναυάγιο” της συνεργασίας του με τις “Θεατρικές Σκηνές” και το “Παλάς” και μετά την οξύτατη κριτική που έχει δεχτεί από την Έλενα Ακρίτα, βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Η Ελεονώρα και ο Μάρκος ,λοιπόν, βρέθηκαν απέναντι και έκαναν μία κουβέντα από… καρδιάς. Ο Μάρκος άνοιξε την καρδιά του, εξομολογήθηκε, λύγισε…

“Λύγισαν” ,όμως, και τα μηχανάκια της Nielsen; Όλα τα βλέμματα ήταν χθες το βράδυ όντως στραμμένα στον Alpha;

Ξεκινώντας από το γενικό σύνολο τηλεθέασης, η Ελεονώρα Μελέτη κατάφερε ν ΄αγγίξει το 22,6%, 26,1%, 30,5% , 26,2% , 30,2% και 24,3%, ενώ το ίδιο εντυπωσιακή ήταν η πορεία του “Μετά τα Μεσάνυχτα” και στα νεανικά κοινά: 19,2%, 22,2%, 27,9%, 24,3%, 27,2% και 22,2%.

Μία πορεία η οποία δεν άφησε σχεδόν κανένα περιθώριο στον ανταγωνισμό να σηκώσει… κεφάλι, μιας και η χθεσινή νύχτα, ήταν η νύχτα της Ελεονώρας και του Alpha!

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164