Ελιάνα Χρυσικοπούλου για Ελένη Μενεγάκη: «Αυτά τα ακούτε εσείς, εγώ δεν γνωρίζω τίποτα»

Την Ελιάνα Χρυσικοπούλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και ο δημοσιογράφος, Στέλιος Δρουμαλιάς.

Μεταξύ άλλων, η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και για τα σενάρια που θέλουν την παρουσιάστρια να αναλαμβάνει βραδινό σόου. 

«Η τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε που έχει αφήσει υπέροχη γεύση, δούλεψα με την Ελένη καταπληκτικά και αρμονικά. Ήταν μια χρονιά απαιτητική αλλά πάρα πολύ ανταποδοτική. Το κλίμα στην εκπομπή είναι πολύ ωραίο», είπε αρχικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. 

Σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν το χρόνου να μετακομίζει στο Σαββατοκύριακο και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου απάντησε: «Γίνονται συζητήσεις, αλλά δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή. Ότι και να ακούγεται και αν δεν συμφωνήσω κάτι, δεν μπορώ να πω τίποτα». 

Όσον αφορά τις φήμες για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ανέφερε: «Αυτά τα ακούτε εσείς, εγώ παρότι κινούμαι σε αυτό τον χώρο δεν γνωρίζω τίποτα από όλα αυτά. Όλα πιθανά και όλα μου φαίνονται ωραία σαν ιδέες. Είναι εικασίες όμως, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164