Ελιάνα Χρυσικοπούλου για Ελένη Μενεγάκη: «Της είχα πει ότι θα έρθω στη Ναταλία Γερμανού, δεν είχε κάποιο σχόλιο να κάνει»

Η Ναταλία Γερμανού αυτό το Σαββατοκύριακο (28-29/9) επιστρέφει στον Alpha με ανανεωμένη ομάδα για τη νέα σεζόν στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου να κάνει το ντεμπούτο της στην εκπομπή του Σαββατοκύριακο, έχοντας αποχωρήσει από το Mega μετά το τέλος της Ελένης Μενεγάκη από τον σταθμό. 

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη στα νέα καθήκοντα. Δεν είναι μόνο αλλαγή εκπομπής και παρουσιάστριας, είναι όλο,  αλλιώς. Είμαι πανευτυχής. Ίσως να μην μπορούσα να το πω πριν κλείσω αλλά τώρα πια που είμαι στην ομάδα, να πω ότι το φλερτ μας ήταν ούτως ή άλλως πάρα πολύ έντονο και όταν είχα αποδεσμευτεί πιο παλιά από τον Alpha αλλά πάλι για προσωπικούς λόγους δεν μπορούσα, λόγω των παιδιών», είπε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Στη συνέχεια η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ρωτήθηκε για την Ελένη Μενεγάκη και για το εάν την είχε ενημερώσει για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

«Βέβαια, και φυσικά και εκείνη εκτιμάει πολύ τη Ναταλία Γερμανού. Οπότε σε καμία περίπτωση δεν είχε κάποιο σχόλιο να κάνει. Μου είπε “Μακάρι να συμβεί, μακάρι να τα καταφέρεις και να βρεις τον χρόνο, γιατί είναι το Σαββατοκύριακο που είναι λίγο δύσκολο. Να το κάνεις, φυσικά”», είπε η δημοσιογράφος για τα τελευταία λόγια της Ελένης Μενεγάκη το κλείσιμο της συνεργασίας τους. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164