Έλσα Τόλη: «Έκανα μήνυση όταν έκαναν παλιές φωτογραφίες μου εξώφυλλο και πήρα πολλά χρήματα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο, Σαράντης Μαριεττής παραχώρησε η Έλσα Τόλη.

Το γνωστό πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα της, την προσωπική της ζωής, αλλά και τις στιγμές που η προβολή 

«Μου λείπει η τηλεόραση, πως λέμε για την αγάπη και τον έρωτα; Είναι μια τέτοια σχέση, είναι καψούρα», είπε αρχικά η Έλσα Τόλη.

Και συνέχισε: «Είχα τηλεοπτικές προτάσεις αλλά όχι για το επίπεδο που με άφησα γιατί ήταν προτάσεις για να πάω πιο χαμηλά και δεν άξιζε να αφιερώσω χρόνο που θα στερηθώ από την οικογένειά μου και τα παιδιά μου».

Όσον αφορά τις δικαστικές της περιπέτειες που είχε με γνωστό περιοδικό, η ίδια αποκάλυψε: «Όλοι οι άνθρωποι που έκαναν δουλειές που είχαν προβολή, ήξεραν ότι η ζωή τους ήταν στα μανταλάκια, υπήρχε πολύ ‘κίτρινος Τύπος’».

«Είχα κάνει μια φωτογράφιση σαν ανερχόμενο μοντέλο για ένα δίφυλλο, ήταν πολύ απλό. Κάποια στιγμή που έκανα ένα μπαμ για την προσωπική μου ζωή και θεώρησαν όλοι πως πρέπει να κάνω ένα νέο εξώφυλλο, εγώ τότε δεν ήθελα και έτσι αυτοί τράβηξαν τις φωτογραφίες από την παλιά μου φωτογράφιση και τις έκαναν εξώφυλλο. Τότε λοιπόν έκανα μήνυση και πήρα αρκετά χρήματα», συμπλήρωσε η Έλσα Τόλη. 

Κλείνοντας η Έλσα Τόλη αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή λέγοντας: «Σαν μαμά είμαι αυστηρή. Έχω χάσμα με τα παιδιά μου, δεν είμαι μοντέρνα. Είμαι ερωτευμένη με τον άντρα μου, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς έρωτα. Τον άντρα μου τον έχουν φλερτάρει άπειρες φορές μπροστά μου».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164