Εμμανουήλ Καραλής: Σάρωσε στα προκριματικά και προκρίθηκε στον τελικό του άλματος επί κοντώ

Στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πέρασε ο Εμμανουήλ Καραλής.

Ο Εμμανουήλ Καραλής άφησε το 5.40 και μπήκε στο 5.60 που πέρασε με θεαματικό τρόπο, πολύ ψηλά πάνω από τον πήχη. Το ίδιο έπραξε και στα 5.70, αλλά ο αγώνας δεν έληξε γιατί 13 το πέρασαν και ο Μόντο Ντουπλάντις το άφησε.

Μετά τον αγώνα ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Έγινε η μισή δουλειά, περάσαμε στον τελικό με τρία άλματα. Ήταν γενικά δύσκολος προκριματικός με πολλές εκπλήξεις, αναμονή και αέρα, αλλά εμείς κρατήσαμε την ψυχραιμία μας.

Ένιωθα καλά. Είμαι ένας άνθρωπος που το ζω και είμαι πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος που είμαι εδώ στη γιορτή του αθλητισμού. Νομίζω φαίνεται στις επιδόσεις μου και στο χαμόγελό μου.

Τώρα θα ξεκουραστώ για μιάμιση μέρα και θα ετοιμαστώ για τον τελικό. Ξέρω πολύ καλά τις πρέπει να κάνω και είμαι έτοιμος. Εκεί ελπίζω να χαρώ ακόμα περισσότερο. Θα δείτε όμορφα πράγματα στον τελικό».

Ο Καραλής μίλησε και για την ελληνική Ολυμπιακή ομάδα που μας εκπροσωπεί στο Παρίσι: «Καλή επιτυχία σε όλα παιδιά της εθνικής. Όσοι βρισκόμαστε εδώ, είμαστε νικητές. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Είμαστε όλοι μια δεμένη οικογένεια».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164