Site icon TLIFE

Ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου με τη Σούπερ Κική: «Θλίβομαι πάρα πολύ για αυτό που μόλις είδα, είναι προσβλητικά»

Αντιδράσεις ξέσπασαν με τα σχόλια της Σούπερ Κικής για τον Χρήστο Μάστορα και τα δημοσιεύματα που ανέφεραν για την απόφαση της Μαρινέλλας να τον θέσει εκτός της συναυλίας στο Ηρώδειο, εκεί όπου κατέρρευσε επί σκηνής η σπουδαία ερμηνεύτρια.

«Την “έφαγε”, την “έφαγε” το μαγιολίκι του Μάστορα. Αλβανός δεν είναι ο Μάστορας; Ξέρουν αυτοί από μάγια», είπε χαρακτηριστικά η Σούπερ Κική για τον Χρήστο Μάστορα. 

Το βίντεο ανέβηκε στο youtube και παρακολουθώντας το απόσπασμα η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της αντέδρασαν στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha.

«Παιδιά, συγγνώμη δεν θέλω να πω περισσότερα αλλά θλίβομαι πάρα πολύ για αυτό που μόλις είδα. Είναι προσβλητικά», είπε ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Για την κυρία Σούπερ Κική δεν θέλω να αναφερθώ, θα αναφερθώ το παλικάρι που είναι δίπλα, τον πολύ Fipster που πολύς λόγος γίνεται. Γελούσε λες και έβρισκε χαριτωμένα αυτά που ακούσαμε από το στόμα της Σούπερ Κικής. Ντρέπομαι για αυτό αυτό το παιδί γιατί ο Μάστορας που ανέφερε, είναι ένας από τους ανθρώπους που νομίζω πως και παρέα έχουν κάνει και έχουν βρεθεί», σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε, λέγοντας: «Αυτά που είπε για τον Χρήστο Μάστορα είναι μηνύσιμα. Είναι μια γυναίκα στο νοσοκομείο και γυρίζει και λέει: “Την έφαγε” Είστε καλά;»

Λίγη ώρα αργότερα οι συνεργάτες της πρωινής εκπομπής επικοινώνησαν με τη Σούπερ Κική η οποία αρνήθηκε να σχολιάσει το απόσπασμα, τονίζοντας πως οι ατάκες της ήταν με δόση χιούμορ.

«Δεν θα απαντήσω για τις βλακείες που κάνετε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

© 2024 tlife.gr