Επίθεση από γνωστό σκηνοθέτη – Μαρτυρία σοκ από το θύμα: «Με έβριζε πολύ άσχημα, με πέταξε στη μάντρα»

Σοκ προκαλεί η περιγραφή του 72χρονου στα Γλυκά Νερά που κατέθεσε μήνυση σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη για ξυλοδαρμό.

Οι απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το πρωί της Παρασκευής 25/10, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών, όταν γνωστός σκηνοθέτης για ασήμαντη αφορμή ξυλοκόπησε άγρια έναν ηλικιωμένο.

Ο ηλικιωμένος θύμα της επίθεσης μίλησε στο MEGA και περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε.

Κατευθυνόμενος προς το σπίτι του, από τον συγκεκριμένο δρόμο ο 72χρονος βρέθηκε αντικριστά με το αυτοκίνητο του σκηνοθέτη. Ο δρόμος όμως ήταν κλειστός λόγω σταθμευμένων οχημάτων και ο σκηνοθέτης παρά το απαγορευτικό, ξεκίνησε να κορνάρει, πριν επιτεθεί στον 72χρονο.

«Κατεβαίνει κάτω ο κύριος, έρχεται εκεί έβριζε πάρα πολύ άσχημα. Έρχεται εδώ ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου, μου δίνει μια με πετάει απέναντι στο ντουβάρι. Ευτυχώς έβαλα το χέρι μου και δεν χτύπησα το κεφάλι μου».

Όμως το συμβάν δεν έληξε εκεί. Ο σκηνοθέτης μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος και άρπαξε τα κλειδιά προκειμένου να το βάλει στην άκρη και να φύγει ανενόχλητος.

«Εγώ τα’ χασα… να πάρει το αυτοκίνητό μου και να μου το κάνει αυτό και να πάει να μου το βάλει στο βουνό εκεί; Να μου καταστρέψει το αμάξι εμένα για να περάσει;», είπε σοκαρισμένος ο 72χρονος στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

Ο 72χρονος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του δράστη και αύριο θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, καθώς φέρει μώλωπες και τραύματα.

Ετικέτες

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164