Επίθεση σκύλου σε 13χρονο: «Άρχισα να φωνάζω, είδα το παιδί σε άθλια κατάσταση»

Με τραύματα στο χέρι και στο πρόσωπό οδηγήθηκε στο νοσοκομείο 13χρονος που δέχτηκε επίθεση από σκύλο.

Το παιδί άρχισε να ουρλιάζει από τον τρόμο, και έβαλε μάλιστα το χέρι του για να προστατευτεί – Περισσότερα αποκάλυψε η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η Αγγελική Καλαβρία, μητέρα του μαθητή δήλωσε για το περιστατικό: «Μπορεί να μην φταίει το σκυλί αλλά ο κηδεμόνας του δεν μπορεί να το αφήνει να τρώει τον κόσμο».

Ο μικρός μαθητής πήγαινε στο σχολείο του με το πατίνι του το πρωί της Πέμπτης όταν ξαφνικά του επιτέθηκε ένας σκύλος. Το παιδί έζησε τον απολυτό τρόμο όταν συμφώνα με πληροφορίες το σκυλί ξέφυγε από τους ιδιοκτήτες του και το δάγκωσε με τόση ,μανία ώστε χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο με βαθιά τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια.

Το παιδί δέχτηκε δαγκωνιές στο χέρι σε διάφορα σημεία και στο πρόσωπο. Είχε αίματα και τραύματα. Εγώ φώναξα αμέσως να φύγει το σκυλί και το παιδί ήρθε κάθισε δίπλα μας

Το σκυλί δεν φαινόταν άγριο, μου φάνηκε περίεργο να επιτεθεί στο παιδί. Πήρε τους γονείς του τηλέφωνο και οδηγήθηκε στο κέντρο υγείας.

Αυτόπτης μάρτυρας στο Live News – «Εάν δεν ήμουν εκεί, πιστεύω θα το έτρωγε το παιδάκι»

Ο άνδρας που έσωσε το 13χρονο αγόρι μίλησε στο Live News κι ανέφερε: «Το παιδί είχε δαγκωματιές στο χέρι, σε διάφορα σημεία και το είχε δαγκώσει και στο πρόσωπο. Ευτυχώς όμως φώναξα κι έφυγε το σκυλί. Το σκυλί δεν φαινόταν άγριο, μου φαίνεται περίεργο που επιτέθηκε Ακίτα. Πάντως, εάν δεν ήμουν εκεί, πιστεύω θα το έτρωγε το παιδάκι».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164