Με αρκετούς επώνυμους και καλλιτέχνες ανάμεσα στο πλήθος των δρομέων, ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 13ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας που διεξήχθη σήμερα, Κυριακή 9 Μαρτίου.
Ο Λούκα Ντράγκος Ποπ πήρε την πρώτη θέση. Ο Ρουμάνος δρομέας, κάλυψε την απόσταση σε μία ώρα τέσσερα λεπτά και 49 δευτερόλεπτα, αφήνοντας στην 2η θέση τον Ντάριο Ιβανόφσκι από την Βόρεια Μακεδονία, ο οποίος τερμάτισε σε 1:05.19.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Νίκος Σταμούλης τερμάτισε στην 3η θέση στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και αναδείχθηκε Πανελληνιονίκης.
Στις γυναίκες, η Αναστασία Μαρινάκου έκοψε πρώτη το νήμα, καλύπτοντας την απόσταση σε μία ώρα, 14 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα, ενώ το βάθρο συμπλήρωσαν, η Μαρινέλα Νίνεβα από την Βουλγαρία και η Ειρήνη Τσουράκη.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας έδωσε το σήμα έναρξης για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας στα 2025.5 χιλιόμετρα, έχοντας δίπλα του την Βασιλική Μιλλούση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Πάνος Βλάχος, ο Μάνος Πανταζής και ο Γιώργος Καράβας με την Ραφαέλα Ψαρρού, ήταν μερικοί μόνο από τους επώνυμους που συμμετείχαν στον Ημιμαραθώνιο.
Φωτογραφίες: NDP
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα